áno,poćet kupónov zľavnených je obmedzený. Jednoducho ak je 75% zľava z 5 Eur pre zákazníka tých 3,75 Eur tak po nejakých šialených násobeniach daňami, nákladmi,maržami, atď atď dostanú pre nich nejaké reálne číslo, dajme tomu 1,5 Eur. Ak si teda niekto povie že na tento typ proma mám rozpočet 30tis Eur tak delením dostane 2000 kupónov. A evidentne je to zložitejšie lebo z môjho pozorovania je rozdielny počet kupónov pre regióny/trhy a to aj v rámci EÚ.
Pre tých ktorí sa tým chcú baviť sa dá odsledovať komunikácia pri nahrávaní stránky. Napr na jedno PC čo som odnoci nevypol som mal neuložený text pár minút od polnoci, toto bol rakúsky región, vtedy ešte bolo 1161 kupónov. Podľa dát to vyzerá potom čo ich zabral, len sa divím že píše 4 a mám len 3

{"category_name":"Voucher Single Use","category_cap_info":null,"current_quantity":1161,"date_end":{"day":27,"month":11,"year":2023},"date_start":{"day":23,"month":11,"year":2023},"freq_cap_info":{"num_redeemed_in_freq_period":0,"freq_cap":3},"id":558625,"img_url":"https:\/\/de-cdn.crowdtwist.com\/img\/v2\/6811122222333333d\/465\/465\/1\/image.png","is_digital_download":false,"is_ended":false,"is_featured":false,"is_locked":null,"is_one_of_a_kind":false,"is_sweepstake":false,"max_per_user":null,"minimum_level":null,"num_points":187,"num_points_entry":null,"num_redeemed_by_user":"4","show_as_locked":false,"title":"\u20ac 5 Discount \u2013 Now 75% off! (AT)","unlocked_by":null,"is_external":false,"group_id":52009}
Ten sivý hrad je divný že vyplytvali peniaze na potlač nanofigov a na zvyšok neostalo. A možno ani na dizajnéra a robil to nejaký stážista

Ale to len tak provokujem,neviem, ale v minulosti nejaké GWP robil nejaký mladý chalan (ale vyzeralo to lepšie).