TatraLUG

LEGO => Všeobecná diskusia => Tému otvoril: KLF 20. Apríl 2014, 01:09:54

Nadpis: Space
Príspevok od: KLF 20. Apríl 2014, 01:09:54
Ako fanusik Space setov patrim medzi tych, co privitali spravu, ze novy CUUSOO set EXOSUITE bude niest klasicke logo Space (http://www.newelementary.com/2014/04/cuusoo-exo-suit-logo.html). Toto logo sa tento rok objavilo aj na LEGO Movie Benny's Spaceship (http://brickset.com/sets/70816-1/Benny-s-Spaceship-Spaceship-SPACESHIP!). Koluju preto dohady o tom, ci sa neobjavi nova Space seria. Dlhodoba licencia Star Wars tomu zjavne nebrani, nakolko paralelne s nou sa objavilo uz niekolko "vesmirnych" serii. Uvidime - nechajme sa prekvapit! ;)
Mozno trochu zaujimavosti okolo povodnych Space setov a figurok. Autor LEGO minifigurok a jeden zo Space dizajnerov - Jens Nygaard Knudsen - v jednom interview prezradil, ako mali interne rozdelenych kozmonautov; povodne boli len 2 farby - bieli a cerveni, kde cerveni boli "ti zli". ;) Neskor boli cerveni a bieli "vyskumnici", zlti boli "vedci", modri boli "mechanici" a cierni boli "bojovnici". ;) Ale oficialne to neprezentovali, nakolko nesmeli propagvat vojnu. Dalsi z povodnych Space dizajnerov - Niels Milan Pedersen - povedal, ze mali velky problem s umiestnenovanim "zbrani" na predky kozmickych lodi, aby to nepripominalo zbrane. A tak sa tam objavovali rozne radarove diely, detektory kovov a podobne, ale pre dizajnerov to boli vzdy zbrane. :)
Nadpis: Re: Space
Príspevok od: SkiFi 20. Apríl 2014, 12:54:12
kiez by lebo space je podla mna jedna velka slabina pre lego v poslednej dobe :) novy space by som uvital len prosi mnie ziadne hmyzo alienov :)
Nadpis: Re: Space
Príspevok od: matt251 20. Apríl 2014, 22:08:47
Vsak uvidime co zas vymyslia... ale kedze priserky decka miluju (vid. Chima, Ninjago a ine ) a ide to dost na odbyt tak sa troska obavam sklamania