Výstavy > Ukončené výstavy

"Tekovské kocky" - Levice (28.8.2014 - 14.11.2014)

(1/17) > >>

KLF:
Tak mame pre buduci rok zaistenu dalsiu velku vystavu. Bude sa konat ihned po ukonceni v Lucenci a bude v Tekovskom muzeu v Leviciach. Odpadaju tym padom nejake velke problemy s logistikou. Pan riaditel muzea sa nam ozval sam a tento jediny volny termin sme akceptovali. Problem bude s tym, ze pre LV asi nestihneme spravit samostatne exponaty, charakteristicke pre dany region. Alternativou je, ze by sa robili exponaty hned pre oba regiony naraz a boli by aj naraz vystavene v oboch muzeach. Takze zatial len tolko, aby ste vedeli ze mame uz 2 velke vystavy na rok 2014 iste. :) A jedna dalsia je v hre, ale tu sa uz snazime dat na rok 2015.

Izmael10:
Paráda.  (y) Ale žiaľ zatiaľ sa necítim na žiadny hrad z okolia.  :'( (Šomoška má moc zložitý tvar a musel by som veľmi veľa dielov nakúpiť)
Takže odo mňa môžte čakať hrad, ale podla vlastnej fantázie.  ;)

phoenicis:
Samozrejme, prispejem svojou troškou Star Wars (podľa veľkosti priestorov/stolov/vitrín).  ;)

liondee:
No som zvedavý na to. Ale na Classic Town bude treba veľký stôl. Ak sa mi podarí čeknúť všetky sety čo mám na ruke tak to bude masofka.  ;D ;)

mesje:

--- Citácia od: KLF  09. Október 2013, 14:00:42 ---Problem bude s tym, ze pre LV asi nestihneme spravit samostatne exponaty, charakteristicke pre dany region. Alternativou je, ze by sa robili exponaty hned pre oba regiony naraz a boli by aj naraz vystavene v oboch muzeach.

--- End quote ---

Co tak rozdelit planovany pocet extra exponatov medzi tieto dve mesta? Tj pre Lucenec by sa len niektore planovane spravili, a kapacity by sa presunuli v prospech Levic.
Pripadne spravit exponaty spolocne pre obe destinacie - nemozem si pomoct ale napadla ma vystavat ciernu dieru  :))

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version