Ahojte Tatralugáci,
konečne po dlhšej dobe sa hlásim s niečím čo je myslím si hodné prezentovania na fóre. Je to alternatívny model z Icons setu Lamborghini Countach. V podstate tento set som si ani nemal v pláne kupovať, tvar auta sa mi nezdal úplne dobre vystihnutý, ale po detailnejšom preskúmaní som si všimol počet kolies 6 a teda som si set kúpil už s myšlienkou, že z neho postavím šesť kolesový ťahač. Radosť mi trochu pokazili čierne disky pre úzke pneumatiky, ktoré majú po nasadený na osku riadenia prednej nápravy hrozne vzdialený pivot otáčania, a teda potrebujú veľký priestor pre pohyb pod blatníkom. Nakoniec som to vyriešil tak, že som na tie čierne disky obul široké gumy a dal to celé na zadok, veď aj tak sa na poličke na model pozerám iba z jednej strany.
Funkcie modelu sú zatáčanie kolies prednej nápravy, otvárateľná predná kapota a otvárateľné dvere.
Verím že sa Vám bude páčiť.

ps.: mimochodom originál set ma nakoniec tiež veľmi potešil, naživo je ten model podstatne viac akceptovateľnejší ako na fotkách a aj stavba prináša veľa satisfakcie ako všetko krásne k sebe zapadne a zalícuje sa