Obchod > Obchody

Dráčik

<< < (13/13)

Neymar:
To sa naučili z ruských filmov  ;D. Dať tú čvargu rovno do ruských zákopov a tam môžu vykrikovať: urááá, urááá, urááá! Ukrajinci by nám pomohli vyriešiť problém, ktorý nám tu narastá :oldman:

Bača:

--- Citácia od: Neymar  21. December 2022, 00:41:33 ---Ukrajinci by nám pomohli vyriešiť problém, ktorý nám tu narastá :oldman:

--- End quote ---
V jednom nemenovanom severoslovenskom meste, povedal môjmu otcovi poľský predavač, že je zatiaľ jediným Slovákom, čo stretol, ktorý je proti Rusom.
RF, Slovénskaja óblasť 🤷🏻‍♂️

mesje:

--- Citácia od: duroduro  20. December 2022, 20:33:39 ---vecsina je v ciernom, neviete co to je?  Kotleby 2.0 ?,  Minomazurek ? ,  harabinovci ? alebo iny blbci ?

--- End quote ---

moj tip je, ze na dezole scene fici najnovsi "vedecky" poznatok, ze cierna farba chrani pred skodlivym vplyvom chemtrails a ockovania :-)


--- Citácia od: Bača  21. December 2022, 10:44:41 ---V jednom nemenovanom severoslovenskom meste, povedal môjmu otcovi poľský predavač, že je zatiaľ jediným Slovákom, čo stretol, ktorý je proti Rusom.
RF, Slovénskaja óblasť 🤷🏻‍♂️

--- End quote ---

hroza... u nas su cele oblasti uplne mozgovo vymetene... sme zial svetova rarita- nikto na svete nefandi krajine, ktora ich chce znicit alebo obsadit... dokonca ani v zivocisnej risi nenajdeme tvora, ktory by sa nechal dobrovolne zozrat - je to akoby ovce dobrovolne isli naproti vlkom a  este bliakali od radosti... takze je nefer nazyvat rusofilov ovcami - su totiz este nizsi druh...

Navigácia

[0] Index správ

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version