LEGO > Všeobecná diskusia

Zaujímavé LEGO videá a fotografie

(1/78) > >>

MiKeL:
Video o tom, ako navrhovali/dizajnovali policajnu stanicu  C:-)

matt251:
Zaujimave. Takuto pracu by som bral. Ale verim ze to nemaju lahke. Stale vymyslat nove a nove sety aby boli zaujimave ako tie z predosleho roku. Myslim ze tieto city stanice su stale na ten isty princip. Takze kazdy rok spravit novu zaujimavejsiu stanicu...klobuk dole pred panmi dizajnermi.

swiss villa:
Designujú sety tak, aby pozostávali z čo najmenej dielikov a sety vyzerali opulentne. A dodatočne to znásobí krabica do ktorej 65-imi percentami naplnia vzduch. Ohúria síce pár dielikmi ako biely bicykel a iné drobnosti., takže kupujú nielen deti ale i afolovia. Táto policajná stanica má s realitou spoločných 0 bodov, cely v prevedení ako vyvýšené klietky boli naposledy in na stredovekých námestiach. Rovnako sú designeri nútení tvoriť s takým okruhom (a už spomínaným množstvom) dielikov, tak ako im to zhora nariadia. Takže to je tá veda a takí sú to páni, kreativitu u nich samozrejme nik nepopiera, ale tej sú rovnako schopní tisícky afolov po celom svete.

Buďo:
Toto video som videl už dávnejšie ,ale plnú verziu .Mňa zaujal proces ako vznikal policajný pes od návrhu ,výroba formy pomocou CNC až po potlač a balenie. :)

Morandi:
Animovaný film k 80. výročiu založenia firmy LEGO. Celkom dobre to je. :D
http://www.brickset.com/news/article/?ID=3932

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version