Autor Téma: Hry  (Prečítané 23278 krát)

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #75 : 14. December 2021, 13:42:18 »
Bude nová dakarská hra: DAKAR DESERT RALLY

Bavili sme sa dávnejšie v Rally Dakar téme vtedy o jednej takej v 2018-tom. Robí na tom rovnaký tým, čo spravil aj tú 2018, akurát že ich nedávno kúpil SABER Interactive - firma, čo robila aj MUDRUNNER a SNOWRUNNER.

Takže ja verím, že to pod krídlami Saberu nasmerujú správnym smerom. Dajú lepší engine s reálnejším jazdným modelom a že to dopadne podstatne lepšie a nebude to sklamanie ako v roku 2018.

Trailer je parádny, vidím tam ovela vernejšie chovanie vozidiel, aj motorkoví/štvorkolkoví jazdci už niesú ako pribité figuríny :)


Odhlásený Frco

  • Príspevkov: 326
  • Lego hrady forever
    • LEGO hrady
Re: Hry
« Odpoveď #76 : 14. December 2021, 16:31:56 »
Budo: No to som rad, ze aj niekto iny drtil Dungeon Siege. Podla mna jednotka bola velmi prijemne prekvapenie, dobra hra, pekna grafika. Dvojka to zdvihla na uplne iny level. Velmi dlha hra, super grafika, kopec peknych subquestov, setove itemy...Dvojka bola naozaj paradna, tu som presiel x krat, aj v parte, aj solo (lucistnik).
Trojku som nikdy nehral, az po rokoch som si na nu precital recenzie a bol som rad, ze som to nehral  :D

Mimochodom, koho by to zaújimalo, aktuálne SCORE-čko č.332 má extra 12-stránkovú recenziu na D2 Resurrected a ešte 4-stránkové ohliadnutie za Diablo 1.
A s motívom na obálke k tomu!

(Odkaz na prílohu)
wow, na tomto ma najviac prekvapilo, ze este stale vychadza Score  ;D Pamatal som si totiz, ze prehralo suboj s Levelom a vychadzal potom len Level. Ale mozno som mal zle info. A kazdopadne je zaujimave, ze vobec nejake papierove casopisy o hrach vychadzaju...By som cakal, ze vsetko uz funguje len na nete.
Ak mas to Score doma a budes sa velmi nudit, mohol by si mi tie Diablo stranky naskenovat/nafotit  ;)
« Posledná zmena: 14. December 2021, 16:35:19 od Frco »

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #77 : 14. December 2021, 17:27:27 »
Čo si pamätám ja, tak SCORE vychádzalo stále. Práve LEVEL mal problémy s vydavatelom dávnejšie. Asi 7-8 rokov dozadu ich zrušil vydavatel, a vypadalo to, že je konec, ostane len SCORE. Ale potom onedlho dobehol starý principál Ondro Prúša, že on to potiahne na svoje náklady dalej (+ dalši starí znamí parťáci z redakcie), bez vydavatela. Takže robia to do teraz. Kúpil som si vtedy aj niekolko čísel za sebou po tom reštarte, takže viem. 

Zase ale papier je stále super, časák si zobereš hocikde, a čita sa to skvelo, na to sa monitor nechytá. Ale kôpky časákov by som už nemal kde skladovať, to obdobie, čo som toho kedysi mal, je už za mňou.
Jak sa budem nudiť, ti ten članok odfotím...

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #78 : 20. Január 2022, 14:33:25 »
Trochu humoru na rozptýlenie...  ;D
(zároveň uznanlivo kývam hlavou nad editačnými schopnosťami autora)  (y)


Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #79 : 07. Apríl 2022, 21:29:21 »
LEGO a EPIC-Games uzavreli spoluprácu.

Takže asi z toho bude nová online-ovka. Epic majú úspešnú skúsenosť v tomto smere - Fortnite. Čiže Legu poradia ako na to, aby im to zas nezapadlo prachom ako Lego Worlds.

ila_rendered

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #80 : 23. September 2022, 11:16:01 »
Technologické demo na novú radu Nvidia RTX-kariet....aj lego Santa má malé cameo. (ale nedopadne to s ním dobre  ;D )


Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #81 : 07. Október 2022, 09:20:12 »
vtip na dnes :))

ila_rendered

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4455
Re: Hry
« Odpoveď #82 : 21. December 2022, 21:24:19 »
ak používate Epic Store tak dnešná mystery game zadarmo je
LEGO® Builder's Journey
https://store.epicgames.com/en-US/p/lego-builders-journey
Je to nejaká logická krátka hra.
krátka recenzia https://hernazona.aktuality.sk/clanok/q5qv1k6/nevsedny-umelecky-zazitok-presli-sme-plosinovku-lego-builders-journey/



Odhlásený Anupew

  • Príspevkov: 367
Re: Hry
« Odpoveď #83 : 15. Február 2024, 17:18:05 »
Na Epicu je momentálne zdarma Rally Dakar ak by niekto chcel ;D
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #84 : 15. Február 2024, 19:00:33 »
Dobre spravená hra. Nič lepšie na túto tématiku nieje momentálne.  (y)

Mám ju na Steame od vydania. Posledne vydaným velkým updatom ma ale dobre nasrali. Celé to rozhasili, že ani jeden závod nedokončím bez pádu do windowsu s error hláškou. Proste nehratelné, každú chvílu crash. Žebráci!

Odhlásený muffin

  • Príspevkov: 768
Re: Hry
« Odpoveď #85 : 19. Február 2024, 07:56:34 »
Tak som sa ulakomil, keď je to zadarmo :)
Ale asi to nie je pre mňa, ako je to pekné, prostredie aj autá vyzerajú super, fyzika tiež funguje, akurát ja som na to nejaký ľavý, kvalifikáciu sa buď vytrepem, alebo som pomalý, alebo, keď už to celkom pekne zvládam, niekto ma ťukne zozadu a už to ide :) Prípadne sa celkom nezmyselne začne otáčať pohľad kamery, kým nestratím celkom orientáciu a nezídem niekde z trasy.

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4455
Re: Hry
« Odpoveď #86 : 19. Február 2024, 16:19:17 »
Ak ťa to poteší tak som tomu tiež venoval pár minút. Intro bolo ešte fajn ale prvé kolo kvalifikácie som ani na 3x nedokončil do 8. miesta či kolko bolo treba. Možno to chce niečo analógové na ovládanie a nie klávesnicu. Alebo si dám kamióny :D

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #87 : 19. Február 2024, 18:29:57 »
Chalani, z tej kvalifikácie si nerobte ťažkú hlavu. Prešiel som ju podobne ako vy, s velkými problémami. Najskor s osobnými autami pokus asi 10x a nebola šanca sa udržať na čele. Protivníci idú jak blázni na plný plyn bez chyby. Stačilo, že do mňa vrazil niekto v rýchlosti ,hned som letel šmykom na prvý kameň/strom a bol som vybavený. Dal som potom kamióny a rovnako bez šance :))

To je proste tak naschval spravené, že neni šanca vyhrať. Tá trať je ešte aj velmi náročná, urobená ako okruh, časté ostré zatáčky, klesania stúpania. Ja som došiel tiež nakoniec asi tak max šiesty/siedmy a už som to nechal tak.

Ale skutočná hra začina až potom. Sa ti otvorí velká mapa a tam si vyberáš už konkrétne závody s etapami. A tam už sú tie etapy také, aké by v dakar-hre mali byť. A tam už vyhrávam úplne bez problémov (hrám zatial najviac kamióny).

Treba dať tomu šancu. Mne trvalo si zvyknúť aj na ten jazdný model.

Obtiažnosť v hre je odstupňovaná do troch režimov: SPORT, PROFESIONAL a SIMULATION. Doporučujem na úvod ten arkádový SPORT. V ňom netreba sledovať navigáciu, zobrazuje checkpointy kam ísť. V PROFI móde už treba čitať aj navigáciu, žiadne šípočky pre blbých už neukazuje. A SIMULATION sa odomyká až na 25-tom leveli, čo trvá tak 8-10 hodín hrania.

Odhlásený muffin

  • Príspevkov: 768
Re: Hry
« Odpoveď #88 : 28. Február 2024, 08:26:05 »
Nakoniec sa mi podarilo s odretými ušami na neviem koľký pokus prehrýzť kvaldou, a musím povedať, že tie etapáky sú riadna zábava. Súperi sú síce totálni magori, ale keď sa zvolí vhodná taktika, tak to ide. Hlavne je to dostatočne pestré a zaujímavé, či už prostredie a trate, ale aj počasie vie byť faktor. Najviac som pojazdil s autom, niečo som skúsil aj s motorkou a kamiónom, ten je obzvlášť háklivý na precíznosť, nie je žiadny problém ho prevrátiť. Ešte som neskúsil štvorkolky a buginy, a tiež zatiaľ jazdím iba sport režim, kde nie je veľmi problém s orientáciou(aj keď sa mi už aj tu podarilo pár krát zakufrovať :)).
Skúsil som aj voľné jazdenie, len som nepochopil, ako sa zbierajú tie truhlice, keď som prišiel do stredu toho žltého kruhu, nič sa neudialo, neviem, či je to bug, alebo robím niečo zle.
A keď sme pri bugoch - tiež mi to pár krát padlo, našťastie vždy až po etape a na hrateľnosť to nemá veľký vplyv(na rozdiel od takého Zaklínača III  ::) )

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #89 : 03. Marec 2024, 13:20:04 »
Ja som minulý týždeň zbadal info o čerstvo vydanom hotfixe, ktorý by mal riešiť nestabilitu a častú frekvenciu pádov.
Vytešený som to zapol, vybral auto, presunul sa do servisného depa a prásk! Error!!!! :)) ::) Tak parádne to opravili, že to je ešte horšie.
3x som to skúšal znova zapnúť a stále to isté. Cez depo sa nedostanem už k závodu. K posratiu toto!
Možem čakať na další hotfix, ktorý fixuje predošlý hotfix. :))