Autor Téma: súťaž "21" 2018  (Prečítané 8975 krát)

Odhlásený muffin

  • Príspevkov: 768
Re: súťaž "21" 2018
« Odpoveď #15 : 30. November 2018, 09:45:09 »
Nieviem posudit, preco sa ini nezucastnili, taky Sami daval minuly rok pekne veci a aj tento rok pisal, ze sa zucastni, rovnako tak TOME. Mne tento rok temy nesadli, mal som sice napady na dalsie 3-4 MOCy, ale boli prilis komplikovane na realizovanie, pripadne mi na to chybal vhodny material. Na temu iba 4 som dal asi 4. ci 5. verziu, najprv som mal tortu so svieckou, sviecka bola dobra, ale torta mala zlu farbu a inu som nemal, potom sa to zmenilo na svietnik, ale bolo to prilis bez napadu, az to nakoniec vyhral kavovar - tiez ma svoje muchy, ale je to aspon nieco. Mikrofon bola inspiracia z kina - Bohemian Rapsody - skusal som nejaky stojan na mikrofon, az som si uvedomil, ze by sa to dalo spravit s pouzitim roznych dielov - plus je to komplet technic, takze bolo z coho. Vesiak ani neviem, ako mi napadol, ale tiez to bolo jednoducho zrealizovatelne, stacilo vychytat celkove rozmery a trochu detailov. Este som sa pohral s farebnostou ako odkaz na moju predoslu tvorbu
Temy, o ktorych som rozmyslal, ale nakoniec nezrealizoval boli separatory - mam len dva - prvy napad bol vysokozdvizny vozik, ale to bolo komplikovane a casovo narocne - potom sa to pretransformovalo na paletak, ale kym som sa k tomu dokopal, Juri dal svoju paradnu verziu. Tak ma zas inspitovala Petra Vlhova a rozmyslal som o lyziarovi, ale to by bolo tiez dost narocne, aby to trochu vyzeralo.
Na opticke iluzie som mal viacero napadov, ale bud to vyzeralo odveci, alebo to bolo "uz videne", pripadne zas chybali vhodne kocky. Este som rozmyslal nad dvojfarebnym MOCom, ale v technicu je problem colorcoding a v systemovych brickoch mam dost nesurodu zbierku a z kazdej farby iba malo, nemam to farebne potriedene, plus nemam taku intuiciu na stavanie z "normalneho" lega, ako z technicu, takze to islo do stratena. Ostatne temy my buď nič nehovorili, alebo nebolo z čoho stavať(témy ako kráľ, ročné obdobia, darwin, filmy - si vyžadujú nejaké postavičky, terén, stromčeky - a z toho ja nič nemám).
Mozno maju niektori pocit, ze ked ich dielka nemozu atakovat 4-5 bodove hodnotenia, tak radsej nedaju nic, aby neutrzili "hanbu". Za seba vravim, ze je lepsie dat aspon nieco, nech je co hodnotit a posudzovat. Keby dali desiati(a isto by sa tolki nasli), co sa vobec nezucastnili, aspon po 2-3 veci v najjednoduchsich(na stavanie, cas, material) temach, bolo by to urcite zaujimavejsie.

Odhlásený MiKeL

  • Príspevkov: 2499
    • Moja zbierka
Re: súťaž "21" 2018
« Odpoveď #16 : 30. November 2018, 09:58:20 »
Gratulujem vsetkym - vitazom, ucastnikom a kazdemu, kto niecim prispel. (y)

A teraz sa posypem popolom a vystruham dake vyhovorky. Minuly rok som bol ako porotca, tento rok som to odmietol, ze sa aj ja zucastnim. Bohuzial, vec sa vyvinula tak, ze cas aj bol, len miesto trochu pokulhavalo. Miestnost, kde mam lego je aktualne tak zapratana, ze sa tam neda poriadne dostat. A ked som si povedal, ze aj tak nieco skusim, pripadne skusim vydolovat nejake fragmenty pre velky moc, ktore uz asi rok zapadaju prachom a mozno by sadli na daku temu, tak zrazu bol koniec sutaze ;( Takze chvalim ludi, ktori aj napriek roznym problemom do sutaze prispeli.