Najnovšie príspevky

Strany: [1] 2 3 ... 10
1
Naše vlastné výtvory / Re: Tatra 815-7 Starkom
« Posledný príspevok od Paliason Včera o 15:06:21 »
áno, zmerať to môžeš, jak budeš mať náladu. Ja to potom upravím behom chvilky, keď viem aké rozmery majú byť. Tiež ma to zaujíma ako to bude vychádzať.

Áno, mne je to jasné, preto som aj písal, že to už teraz ked si elektrotechnik, tak to už je blbosť ísť do niečoho iného.

Do elektriky sa nerozumiem, tak netuším čo ich tam dohnalo k tomu, že Buwizz 2.0 to nemá vymenitelné. Dosť nevýhoda veru.
2
« Posledný príspevok od Tatrovak 16. Apríl 2026, 14:03:08 »
Ó, ďakujem ti za snahu, môžem to skúsiť zmerať keď budem doma z roboty, pretože napríklad môžu byť tie disky kľudne o pár mm užšie ako je samotná pneumatika, respektíve asi budú musieť byť pasovali na planetary hub a nezavadzal si z riadením.

Vieš čo teraz mám dobrú robotu v elektrárni takže zatiaľ nič také neplánujem, ale tak kto vie čo bude potom. Ale keď mám byť realista, tak obor už asi nikdy nezmením, predsa len som dosť času venoval zvyšovaniu si paragrafov a bola by škoda to zahodiť.

No ale to je dosť podstatná výhoda v prospech buwizzu 3.0, ale vzhľadom na to že som zaritý odporca PU, a napriek mojím obavám sa dajú kupovať veľmi slušné náhrady PF komponentov, tak ho aj tak za 2.0 nevymením. Ale je obrovskáškoda že aj 2.0 nemá vymeniteľnú baterku.
3
« Posledný príspevok od Paliason 16. Apríl 2026, 13:32:50 »
Že si to ty, tak som ti to hodil do 3D :) Ako by to vyzeralo približne.
Podla reálneho kolesa som to približne prisposobil ten disk z vonkajšej strany. Jasné že detaily by to chcelo prisposobiť, neviem ako je tá pneu z vnútra , rozmery atd... nemám takú zatial.

ila_rendered  ila_rendered

Disk model:

ila_rendered  ila_rendered  ila_rendered

A aj s pneu:

ila_rendered  ila_rendered  ila_rendered

To je pravda, zmeniť povolanie môžeš. Kolko tomu dávaš? 2-3 roky?  ;D

No s tým buwizzom som to totálne nedomyslel. Pozrel som ten battery refrubishment, a oni to majú rozdelené na Buwizz 2.0 a Buwizz 3.0.
Na 2.0 čo máš ty, ti dajú zlavu a na 3.0 čo mám ja, som pochopil, že možeš kúpiť náhradnú baterku a vymeniť si to sám. No paráda. Tak vymením a hotovo.

ila_rendered
4
Koľajisko SKLENÉ 3,2 x 6,2m.
5
Jedna praktická k prespávaniu do pondelka, v prípade komerčného prenájmu dodávky na víkend, tá musí byť v pondelok ráno v Bratislave inak sa účtuje ďalší denný nájom. To je cca 50% naviac a treba to hlásiť riadne dopredu (víkend je lacnejší keďže dodávky sa prenajímajú primárne na prácu cez týždeň tj iná cena aj dostupnosť).
6
môžem priniesť Ideas sety v dioramé, maják, dom na strome, chata A, chata Hokus pokus, rybársky dom má to 120x80 a pohlad z predu, stoly budú na mieste ? poprípade dá sa tam aj ubytovať? od piatku do nedele
7
Rád sa pridám, ak je záujem mam ideas sety v prirodnej diorame - maják, chata A, Rybarsky dom, dom na strome, chata Hokuspokus. stoly budú na mieste? mám to 120x80 pohlad z predu
8
Môlžete so mnou ratat na vystave , moje moci su k dispozicii .
Dodávka ,odvoz a ubytovanie je nevyhnutnosťou .Taktiež trošku pomoci s mojimi velkými bedňami .
Ako zaznelo rad bych prespal do pondelka , nech to nieje náročné nočné cestovanie .

Kláštor HB  150 cm x 175 cm    (stôl mám)
Hrad    BB   100 cm x 100 cm   (stôl mám)
9
Môlžete so mnou ratat na vystave , moje moci su k dispozicii .
Je zaujem o všetko čo mám alebo len miektoré , viď zoznam s rozmermi dolu.
Dodávka ,odvoz a ubytovanie je nevyhnutnosťou .Taktiež trošku pomoci s mojimi velkými bedňami .
Ako zaznelo rad bych prespal do pondelka , nech to nieje náročné nočné cestovanie .

Kláštor HB  150 cm x 175 cm    (stôl mám)
Hrad    BB   100 cm x 100 cm   (stôl mám)
Bytovky      250 cm  x 75 cm    (stôl viem spraviť z mojich bední)
Vlaky          300 cm x 100 cm   (stôl viem spraviť z mojich bední)
10
Ahoj Paťo,
doplnil a zväčšil som koľajisko SKLENÉ, teraz má 6,20m x 3,20m
a potreboval by som  14 ks stolov 120x80.
Peter
Strany: [1] 2 3 ... 10