Autor Téma: 5.4--7.4 výstava KOCKY v dome kultúry Zrkadlový Háj - Petržalka, Bratislava  (Prečítané 64 krát)

Odhlásený googlicek

  • Príspevkov: 4
Pozývam Vás na našu výstavu KOCKY postavenú z LEGO®, ktorú presunieme do kultúrneho domu Zrkadlový Háj - Petržalka, Bratislava od 5.4.2024 do 7.4.2024 od 9 do 19
Okrem stálych expozícií CITY, TECHNIC, FRIENDS, CREATOR, HARRY POTTER budeme vystavovať aj kolekciu BOTANICAL, MINECRAFT

Výstavná zbierka obsahuje viac ako 80 modelov s možnosťou ovládania, kompletnú zbierku modelov SUPERCAR od roku 1978 až po rok 2023. Okrem toho veľký stôl s ovládaním stavebných strojov a stôl, kde si deti môžu zajazdiť s modelmi terénnych áut.
Zo série mesto je to rozsiahla dioráma tvorená viac ako 200 setmi s 50 metrov dlhým koľajiskom a 15 vlakmi, ktoré možno ovládať. Samostatné prostredie predstavuje jedinečný podmorský svet, ako aj viac ako 15 metrovú panorámu mesta ale i zábavného parku a letiska.
Zbierka obsahuje aj 4 monumentálne stavby, ktorých súčasťou je aj slávny TITANIC, botanickú zbierku rastlín a diorámu Harry Potter. Na výstave sú aj netradičné MOC modely, ktoré nikdy LEGO nevydalo a pre najmenšie deti máme kocky DUPLO.
Súčasťou výstavy je aj detská herňa, kde si deti môžu stavať modely podľa jednoduchých papierových vzorov.