Výstavy > Ukončené výstavy

Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

(1/108) > >>

KLF:
Nasou dalsou velkou vystavou bude buduci rok vystava v zrekonstruovanych priestoroch Kasarni na Trencianskom hrade. Je to prva vystava, ktoru sme iniciovali my a nie muzeum. Sme teda Trencianskemu muzeu vdacni, ze nam vyslo v ustreti. Bude to zaroven nasa prva velka vystava na zapadnom Slovensku a ma sancu sa stat aj najvacsou. Kazdopadne mame k dispozicii zatial snad najvacsi priestor aky sme kedy mali! Do zaciatku vystavy mame takmer rok, a tak by mal byt dostatok casu na pripravu. Vzhladom na priestor by bolo fajn, keby sa vystavovali MOCy vacsich rozmerov. Ci uz modely, dioramy, mesta, sochy... Pre tych, co si potrpia na zaskleni exponatov - bavili sme sa aj na tuto temu, su informovani o velkosti exponatov a budu sa snazit zabezpecit dostatok skla a podkladov pod rozmernejsie exponaty. V prilohe najdete fotografie miestnosti a videozaznam priestoru. Neskor pribudne aj podorys a rozmery miestnosti. Tymto otvaram diskusiu k tejto teme, kde ocakavam predbiehanie sa v tom, kto co postavi - podobne ako to je v LUGoch susednych krajin. >:D



bedo:
PECKA, odomna k dispozicii všetky SW tanky ktore chcete  O0

phoenicis:

--- Citácia od: bedo  25. Október 2015, 16:04:43 ---PECKA, odomna k dispozicii všetky SW tanky ktore chcete  O0

--- End quote ---

S tými sa počíta ;)
Odo mňa samozrejme v ponuke všetko SW a Batmanove vozidlá + snáď už konečne hotový MOC :P

BTW, niečo do tej výstavy nechystáme? Resp. nás niekto neoslovil?

misoku:
Priestor vyzera super. S nasou ucastou mozte pocitat.

STARHAWK:
Pekny priestor. Dufam ze to nezliha na nedostatku skla -> casu maju dostatok nato aby sa pripravili a eventualne poziciavali sklo.
Za mna je k dispozicii:
- Hoth
- Tatooine (mozem sa venovat dostavbe kantiny) a mam navyse dalsich 6 TAN baseplates a niekto mi tu este nejakych 6 TAN baseplates dlzi
- 3 piratske lode (s hrubkom a ostatnimi by sme uz mali dat dokopy velku piratsku dioramu)
- Slavi a XY-wing ako ukazka SW custom modelov
- a uvidim ci sa mi za rok podari este nieco zaujimave postavit - jeden napad mam a cez sviatky zacnem s jeho planovanim.

Otazny bude aj uspech novych SW - ak budu dobre, mohli by sme nejaku dioramu z nich zbuchnut. Napr vrakovisko lodi na Jakku a Rayn pribitok v stroskotanom AT-AT. Alebo bitka u toho jazera pri zrucanine hradu. Uvidime v Decembri.

Cize inak povedane, ak sa chcu popysit najvecsou vystavou lega aka na Slovensku doteraz bola, tak nech si rezervuju vela vela skla, lebo mi mame vela vela lega ale podobne ako v Kosiciach, ak nebude dostatok skla tak sa toho kopec nevystavi a priestory budu nevyuzite a titul najvecsej vystavy im ujde.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version