Najnovšie príspevky

Strany: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Súkromná inzercia / Re: Zháňam (spoločná téma)
« Posledný príspevok od Inst 18. September 2024, 17:09:47 »
Čaute.
Má náhodou niekto na predaj/výmenu 100x Light Bluish Grey Slope 30 1 x 2 x 2/3
12
Ja som robil len dokumentačné foto kvôli tomu čo kde je, takže prezentačná hodnota nízka, navyše už nebolo až tak veľa svetla  >:D
https://photos.app.goo.gl/UqsKkosFoyrzgEM26

A vďaka všetkým čo sa zúčastnili a pomáhali.
13
Aspoň jedna foto z inštalácie - myslím že to stojí za to vidieť čo je tam... :oldman:
14
Prosím ak mate takéto dieliky k zapožičaniu či na predaj ,doneste na výstavu .
Diki.
15
Par info k instalacii:
Muzeum sa nachdza TU. Pred muzeom je parkovanie zdarma.
Prichod dodavky v sobotu bude cca 10.30-11.00, takze skor prist velmi nema vyznam. Muzeum bude otvorene od 10.00.

A chcel by som vsetkych poprosit aby si skusili odhadnut hodnotu ich modelov, ktoru musime uviest do zmluvy, aby sme tam s tym velmi nestracali cas.
16
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Výstava TatraLUG Trnava - 15.-16.marec 2025
« Posledný príspevok od kamil 09. September 2024, 17:42:50 »
Môžem hoci čím, čo bude treba.
Keďže má byť aj téma vesmír, tak si dávam záväzok dokončiť monorail (statický) a k tomu nejakú stanicu a vozítka.
17
Čaute.

Fyzicky sa nezúčastním tejto inštalácie, budem odcestovaný.
Ale môžem zbaliť a k niekomu v stredu večer presunúť modely, ktoré by ste chceli použiť na výstavu.

Keď pozerám na plánik a témy, tak mi z toho vychádza, že možno iba do CITY budete niečo potrebovať odomňa (modulary, možno MOC domčeky).

Môj zoznam vecí je zverejnený tu vo vlákne - ako ho spísal MiKeL. Hocičo by ste z toho potrebovali, napíšte mi, alebo zavolajte.
18
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Výstava TatraLUG Trnava - 15.-16.marec 2025
« Posledný príspevok od walrus 08. September 2024, 20:46:29 »
Ja by som opat priniesol moje westernove mesto, tentokrat rozsirene na 5x5 baseplatov ak sa zmesti.
19
cau, kazdy MOC sa hodi, to je to co chceme prezentovat
a dodavku mam mat piatok poobede/podvecer tak skusim ist k Budovi pre dosky a pojdem cez mesto

Ok. Dohodnuté. Tak mám to viacmenej nachystané. Asi 6-7 krabíc mám.
20
Ešte otázka pre chalanov čo robia CITY. Mám nachystať aj ten Modular rohový čo mám? A aj Fishing Store prerobený na mlyn? Dajte vedieť. Papluh Ty by si to mohol prísť vydzvyhnúť napríklad v piatok poobede? Poprípade vo štvrtok poobede. Daj vedieť.
cau, kazdy MOC sa hodi, to je to co chceme prezentovat
a dodavku mam mat piatok poobede/podvecer tak skusim ist k Budovi pre dosky a pojdem cez mesto
Strany: 1 [2] 3 4 ... 10