Autor Téma: Speed Champions  (Prečítané 29223 krát)

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4455
Re: Speed Champions
« Odpoveď #30 : 25. Február 2018, 17:15:40 »
Ferrari Garage  a  Porsche set

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Speed Champions
« Odpoveď #31 : 25. Február 2018, 18:51:53 »
Krasne sety, hlavne Ferrari garage. Dizajneri sa fakt vyhrali, ale vela pomahaju dizajnu aj kadejake drobne dieliky a zial aj kopec samolepiek. Ale snaha o liberalizmus v TLG sa opat zial nezaprela! Snad najkrajsi model celej serie Speed Champions - historicka formula 1 Ferrari 312 T4, jazdec Gilles Villeneuve a v kokpite sedi ZENA?!?!?! WTF ? ? ? Im tam uz nacisto hrabe?! To az tak sa potrebuju vtierat liberalom do prdele?? Asi sa na to na rovinu spytam na tom slnieckarskom ambasadorskom fore.
Dalsia vec je pekne viditelna na bielom Porsche. Biele samolepky su do oci bijuco svetlejsie, ako biele kocky! To je fakt taky problem vyrobit konkretny odtien bielej (ked uz bricky nevedia spravit cisto biele), alebo sa vratit do 80. rokov a tlacit samolepky na priehladnu foliu? No folia by pre nich bola asi ukrutne draha, ale s tou bielou sa pohrat mohli! Cisty diletantizmus!

Jangovi za recenzie (aj ked so zle nasadenym spoilerom) - (y)
Dizajnerom za stale sa zlepsujuci dizajn Speed Champions - (y)
TLG za submisivitu kadejakym lieberalom a za diletantizmus - (n) (n) (n) :vomitsmall:

Odhlásený LANDSER

  • Príspevkov: 153
Re: Speed Champions
« Odpoveď #32 : 25. Február 2018, 21:11:09 »
Krásne sety, ale bohužiaľ sa s toho nič iné nedá postaviť  :-\.

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Speed Champions
« Odpoveď #33 : 26. Február 2018, 10:43:25 »
Konečne tie autá nevyzerajú ako krabice od topánok ale ako predlohy...dobrý progres spravili na tvaroch karosérií

Odhlásený janicko

  • Príspevkov: 317
  • Petržalka
Re: Speed Champions
« Odpoveď #34 : 26. Február 2018, 11:34:10 »
zelene porsche vyzera ze dalo budku ;) ach tie predne blatniky... ale vidim inspiraciu na s1000mb ;)
gto krasa!
bye

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Speed Champions
« Odpoveď #35 : 08. Marec 2018, 17:23:23 »
Tak som pred casom na ambasadorskom fore polozil otazku, preco je vo formuli kde ma evidentne sediet muz, pouzita zenska hlava.

   

Najprv som bol Srbom dodzubany, co si to vobec dovolujem na to narazat, za co dodzubal Poliak jeho. ;) Par dalsich ambasadorov sa tiez pridalo na stranu Srba kadejakymi poznamkami, pripadne nepochopili o co mi ide. To im neskor Poliak vysvetlil, ktory to pochopil. Nasledne ma dodzubal manager za najhorsiu nadavku aku na zapade poznaju "why the hell". Spytal som sa ho, kde vidi nadavku v mojom poste (vazne som nevedel, ze slovo hell je tak strasne vnimane). Tak mi oznamil, ze slovo "hell" je v celom svete nadavka a ze sa s mojou otazkou mam obratit na Zakaznicky servis. A tak som aj spravil. A aka bola odpoved zo Zakaznickeho centra?

"Mrzi nas, ze nie ste spokojny s dizajnom nasho LEGO® Speed Champions 75889 Ferrari Ultimate Garage setu. Snazime sa robit vsetko preto, aby boli nase hracky zabavne, kreativne a vydrzali roky! Mame v Dansku tym expertov, ktorych ulohou je testovat sety a temy.
Nemal som prilezitost spytat sa dizajnerov na ich zvlastnu volbu pouzit zensku hlavu ako jazdca Ferrari 312 T4, miesto hlavy zobrazujucu Gillesa Villeneuvea, alebo Jody Schecktera ktory by potom musel mat aj startovne cislo 11 na aute. Ak mam byt uprimny, ako fanusik F1 som dost prekvapeny touto volbou nasich dizajnerov. Aj ked Bernie Ecclestone vzdy presadzoval zenu do F1, nemyslim si ze tym myslel zrovna zenu v LEGO Formuli 1. A Villeneuve nebol zrovna znamy tym, ze by bol suknickar ako James Hunt. Skusim zistit viac o tejto zvlastnej volbe od nasich dizajnerov a dam vediet.
Zatial si mozete vymenit hlavu napr. za hlavu fotografa. Ktovie - mozno sa len pomylili pri fotografovani setu a hlavy vymenili."


Toto som poslal aj na ambasadorske forum a razom som bol hrdinom, ktoreho lajkovali a dakovali za zaujimavu informaciu! A Srb ostal ticho. Uvidime, ci sa este manik (Patrick) zo Zakaznickeho centra ozve. Ak ano - budem informovat co zistil. ;)
« Posledná zmena: 09. Marec 2018, 09:31:16 od KLF »

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4455
Re: Speed Champions
« Odpoveď #36 : 08. Marec 2018, 17:27:16 »
Patrick sa už neozve lebo jeho novou prácou je rozoberať a lisovať krabice v recyklačnom centre poškodených setov...
« Posledná zmena: 08. Marec 2018, 17:49:16 od papluh »

Odhlásený MiKeL

  • Príspevkov: 2499
    • Moja zbierka
Re: Speed Champions
« Odpoveď #37 : 08. Marec 2018, 19:20:31 »
Akoze. Tak ked to napises ty, tak si za sovinistu, priam, ze ta nesli hned lyncovat, ale ked niekto z ich podpory napise to iste, tak zrazu je to super info.

Odhlásený legoholik

  • Príspevkov: 501
Re: Speed Champions
« Odpoveď #38 : 09. Marec 2018, 08:02:24 »
KLF ty sexista  >:D  ;D ak chce dnes moderna zapadna zena pracovat v bani alebo sediet v F1 tak ma na to svate pravo  >:D  >:D  :oldman:

ale mozno je nieco o com nevieme napr. ze povodny pilot je transgender alebo zena v tele muzskom a ason lego nabralo odvahu zverejnit jeho skutocnu a pravu identitu.  za to by malo lego dostat pochvalu  >:D

taktiez je mozne ze kedze zrusili pre ukrutne ponizovanie a zotrocovanie zien v F1 tie chudinky zlatokopky v plavockach tak je to podprahove vysielanie lega ze s tym nesuhlasia a urobili takyto spas akoze naschval. len to nik nechape to podprahove vysielanie signalu, obdobne ako u nas za sociku niektore dialogy L a S alebo vo filmoch. Komisii pre cenzuru teda soudruhum tiez kadeco uslo a dnes len clovek pozera ako to mohlo ist v tych casoch von. Cize ak sa jedna o tento podprahovy signal od lega tak lego si opat zasluzi pochvalu.

a kedze vo vyspelom demokratickom svete teda na zapad od nas je iny ako mainstreamovy nazor ihned potlacany a cenzurovany a takyto clovek je ihned hodny uranovych bani mam taky pocit ze oni tam uz maju tvrdy socik a ta demokracia je uz len u nas na vychode.

a kedze sa dnes chystaju rozne pochody a ppriechody i toto je vhodny priestor na prezentovanie svojho nazoru. Cize asi tolko k tejto teme.

a mozno je to uplne ale uplne inak a stoji za tym sprisahanie ultra feministickeho pravicoveho hnutia, ktore ovlada svet.

a mimochodom fakt ale fakt je ze v lego je ozaj nepomer zenskych a muzskych figov  >:D a sranda je ze ak daju zensky fig tak je to bud stavbarka, smetiarka a pod. cize cisto "zenske" povolania asi na zapade. To len my tu na vychode sme sadisti a nutime nase zeny sediet v teple kanceparie aby mali pohodlie. Takze tak  >:D

opat tema na pivko >:D

Odhlásený Buďo

  • Príspevkov: 1500
Re: Speed Champions
« Odpoveď #39 : 09. Marec 2018, 10:09:54 »
TLG by mohlo kľudne vydať     Women of F1   , ale správna pilotka v správnom monoposte  zo správnou nálepkou  ;)
Bolo by to zaujímavé voľné pokračovanie   Women of NASA  ;)

Odhlásený papluh

  • Príspevkov: 4455

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Speed Champions
« Odpoveď #41 : 28. November 2018, 11:31:25 »
Som velmi rad, ze seria Speed Champions pokracuje! Boli naznaky, ze v 2018 skonci (odisiel povodny dizajner), ale minimalne na 1. polrok 2019 mame dalsiu vlnu. Obsahovat bude tieto sety:

Ferrari F40 Competizione
Chevrolet Camaro ZL1 Race Car
McLaren Senna
Dodge Challenger SRT Demon 2018 & Dodge Charger R/T 1970
1967 Mini Cooper S Rally & 2018 MINI John Cooper Works Buggy


U tejto serie je VELMI tazke v danej mierke zobrazit vozidlo tak, aby zodpovedalo predlohe. Ja sam sa MOCovo zaoberam touto mierkou (v autobusoch a nakladakoch 8-wide) a viem ake je to narocne! Velke modely su krasne, plne detailov, ale tam sa to vsetko da jednoduchsie poskladat, kym u malych modelov je to skutocna vyzva. Ja hovorim, ze dobre je spraveny maly model vtedy, ak ho ludia spoznaju bez toho aby videli nazov vozidla. A prave u Speed Champions je to najmarkantnejsie. Su modely, ktore clovek spozna okamzite a su modely, ktore sa spoznat temer nedaju. Prave toto Ferrari F40 patri do kategorie notoricky znamych tvarov, a teda aj bez oznacernia by ho kazdy - aj maly fanusik motorizmu okamzite identifikoval. Podobne napriklad zelene Porsche 911 z poslednej vlny, alebo Mini z tejto vlny. Opacnym pripadom su auta ako Ford Fiesta WRC, alebo Chevrolet Camaro ZL1. Nebyt samolepiek, tak tie auta clovek nema ako identifikovat. McLaren Senna keby nemal svoje charakteristicke oranzovo-sede farby v akych je aj oficialne prezentovany, tak tiez ho nie kazdy identifikuje. Preto si myslim, ze v tejto serii by sa mali zameriavat na vozidla, ktore sa daju dobre stvarnit. Ale ako som uz spominal - toto Ferrari F40 (obsahuje hned 2 verzie) sa podarilo! (y)

ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered
ila_rendered
ila_rendered
ila_rendered
ila_rendered
« Posledná zmena: 29. November 2018, 12:52:04 od KLF »

Odhlásený TOME

  • Príspevkov: 377
Re: Speed Champions
« Odpoveď #42 : 29. November 2018, 13:09:11 »
to mini sa mi paci  ;) a co je za diel tie cierne blatniky na tom cervenom mini?  :o

Odhlásený Juri

  • Príspevkov: 345
Re: Speed Champions
« Odpoveď #43 : 29. November 2018, 13:51:34 »
F40 a Mini  (y). Len tá buggy Mini je trochu čudná, chápem že ťažká mierka ale v porovnaní s originálom to veľa spoločné nemá.

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Speed Champions
« Odpoveď #44 : 29. November 2018, 14:00:45 »
F40 a Mini  (y). Len tá buggy Mini je trochu čudná, chápem že ťažká mierka ale v porovnaní s originálom to veľa spoločné nemá.

:D To iste som si spociatku myslel aj ja, lebo som nasiel nespravnu predlohu - nie BUGGY verziu! Ale potom som si dal vyhladat BUGGY verziu a myslim, ze ju vystihli dobre. Len farebnu schemu dali (podla mna) nespravnu.

ila_rendered ila_rendered