Autor Téma: Coniungo.eu  (Prečítané 6252 krát)

Odhlásený Coniungo.eu

  • Príspevkov: 3
    • Coniungo.eu - skladajme spolu
Coniungo.eu
« : 07. Marec 2019, 09:00:40 »
Ahojte, ako ďalší dospelí, čo má rád LEGO som túto vášeň posunul trochu ďalej a založil eshop s LEGO - coniungo.eu. Pevne verím, že budem prínosom pre túto komunitu. Aktuálne máme dostupného cca 40% tovaru skladom. To čo nie je skladom, viem doobjednať priamo z LEGO CZ.

Podarilo sa nám nastaviť ceny tak, aby sme ponúkali sety o 10% - 11% lacnejšie, než je odporúčaná maloobchodná cena. Pri registrácii sa na stránke do konca mesiace, máte možnosť získať dodatočnú zľavu vo výške 5%. Zľava je platná do konca mesiaca a vzťahuje sa na nákup nad 10€. Pevne verím, že sa obchod pomaly rozbehne a budeme môcť otvoriť kamennú predajňu. Znie to možno ako nezmysel v 21. storočí, ale vďaka tomu, by sme vedeli nakupovať veci od LEGO CZ lacnejšie a následne ich aj lacnejšie predávať.

Pre tých, ktorý nakupujú pravidelne sme sa pokúsili nastaviť zaujímavý vernostný program. Pevne verím, že to tak vnímam nie len ja, ale aj vy z pohľadu klientov.

Dajte prosím vedieť, aké služby by ste očakávali prípadne vám chýbajú a pokúsim sa to vybaviť s LEGO. Verím, že ak to nepôjde hneď, tak časom sa k tomu dopracujeme :)


Odhlásený Coniungo.eu

  • Príspevkov: 3
    • Coniungo.eu - skladajme spolu
Re: Coniungo.eu
« Odpoveď #1 : 20. Marec 2019, 20:28:22 »
Ahojte,

Do konca marca ponúkame dodatočnú zľavu 5% na všetok tovar, je jedno či je tovar na sklade alebo nie. Pri objednávke stačí zadať kupón "SpajameSpolu".

Ceľková zľava po uplatnení kupónu predstavuje minimálne 15% oproti odporúčaným maloobchodným cenám, verím, že to môže byť pre veľa ľudí zaujímavé.

Zľavu uplatníte u nás na https://coniungo.eu

Mišo

Odhlásený Coniungo.eu

  • Príspevkov: 3
    • Coniungo.eu - skladajme spolu
Re: Coniungo.eu
« Odpoveď #2 : 28. November 2019, 22:42:46 »
Práve sme sa pridali aj my medzi obchody, ktoré ponukajú super ceny na Black Friday a verím, že máme aj zaujímavé ceny. Skúste pozrieť napríklad https://www.coniungo.eu/blog/black-friday-2019/ Myslím si, že na novinky 42110 Land Rover Defender a 42100 Bager Liebher mame najlepsie ceny na SK trhu. Tovar samozrejme dodáme do vianoc  :)