TatraLUG

LEGO => Recenzie => Vlastné recenzie => Tému otvoril: legoholik 15. November 2020, 19:37:21

Nadpis: 42111 Dom s Dodge Charger - fast and furious
Príspevok od: legoholik 15. November 2020, 19:37:21
Podla mna velmi skvely a vydareny set. Konecne sa pod kapotou ocitol stary dobry a rokmi osvedceny klasicky technic motor. V tomto setiku brutalny 8 valec s krasne spracovanym vyvedenym nasavanim nad kapotou ako sa na pravy americky muscle car patri. Krasne je prevedenie aj retazou pohananej ojnice. Na aute su vystihnute a do detailov prepravovane vsetky charakteristicke crty chargera. Na prvy pohlad je jasne o ake auto sa jedna. Predok auta, kapota s vytrcajucim motorom ako aj celkova linia az k zadnej kapote a dvojici vyfukov je podla mna vymakane urobena. Kopa funkcnych detailov ako su funkcny motor otvaratelna predna aj zadna kapota i dvere v mojich ociach posuvaju auto o uroven vyssie. Nitro v kufri a v kabine na mieste sedadla spolujazdca su dalsie fajnsmekrovinky, ktore aj svojou farebnostou osviezuju cierno sedu farebnost modelu, ktora je vsak skvela a taka aka ma byt. Piesty v motore sa hybu s lahkostou, ovladanie riadenia je pomocou kolieska hand of god umiestnenom trochu nestandardne na zadnej casti auta. Volant je na pevno. Nalepiek je vcelku dost ale najviac sa treba sustredit len pri tej ktora v podstate zobrazuje prednu masku s napisom charger.

V kabineje je este zaroven umiestnena paka, ktorou sa auto zdvihne tak, ze predne kolesa su vo vzduchu. V podvozku je k tomu usposobena konstrukcia na „kolieskach“ a model sa tak da posuvat po povrchu i v tejto polohe.

Predna aj zadna naprava je odpruzena co este viac prispieva k realnosti modelu.

Na zaver len asi tolko, ze mne sa osobne pacia disky kolies z opacnej strany ako su ofiko a tak som ich aj osadil. A jedna dobra sprava zo zvyskovych dielov a jednej nahradenej kocky v podobe vydlicky na hot dog sa da spravit krasne spatne zrkadlo, ktore si aspon lave dvere vylozene pytaju. Ako som ho spravil je hadam vidno na jednej z fotiek. Takze perfektny setik do ktoreho by mal ist ten kto ma rad muscle cars a riadi sa heslom objem nenahradis . Fcuk tesla a i hate e -cars and hybrids. S tymto mojim posolstvom sa lucim a opat na videnou pratele. Foto doplnim neskor.