Výstavy > Ukončené výstavy

Galeria Hniezdne - Zrušené

(1/3) > >>

MiKeL:
URGENTNE

Zdravim vospolok. Ozvali sa nam z Galerie v Hniezdnom (pri Starej Lubovni), ze by mali zaujem o vystavu Lega pocas letnej turistickej sezony 2022. Idealne by chceli stihnut koniec aktualneho skolskeho roka, kedy sa organizuju skolske vylety. Je to dost natesno s Breznom a dost na poslednu chvilu, tak by som chcel vediet, ci by mal niekto zaujem tam vystavit. Su si vedomi, ze vzhladom na nasu aktualnu prioritu Brezno by sa jednalo prevazne o seriove sety, takze v zasade nic zlozite a vystavit by sa mohlo co sa do Brezna nezmestilo, resp. kto do Brezna nemoze (a snad nema niekolko svadieb za sebou ;))

Poprosim vas co najskor sa ozvat ak mate zaujem, treba dat co najskor vediet, ci ano alebo nie.
Dakujem.

phoenicis:
Jún mám o niečo voľnejší než máj, ale i tak by bolo dobré vedieť, kedy by mohol byť inštalačný víkend, aby som to vedel potvrdiť.
Hniezdne je pre mňa omnoho schodnejšie než Brezno a vedel by som teda poskytnúť veľkú časť svojej SW zbierky - tu by bolo dobré vedieť, aké sú možnosti galérie (stoly, sklo, vitríny, zábrany a rozmery obsadzovanej plochy).

Buďo:
Moja situácia :

Na začiatku júna ma čaká prevoz kláštoru z Novej Bane do Hronského Beňadika.
Sety k vystaveniu nemám, postaviť nový MOC bez  šance.

Moje možnosti :

Niečo moje presunúť z Brezna avšak musí schváliť Tatralugácka  rada. (Nech Brezno  výstava nie je ako ošklbané kura) 
Vlaky aj remorkér  sú vhodní adepti .Oba zmestia do auta osobného.

Ak ma niekto z BA  neposkladaný set/sety a treba ho len poskladať podľa návodu. Viem pomôcť.
Tanky nie sú aktuálne dobrá voľba (Command & Conquer)  tak ich  len zmieňujem. 

skmaand:
Mám MOC moduláry a radnicu rozšírenú na 2 baseplate. Ulica dlhá cca 2 metre. Alebo možnosť mestského bloku cca 0,9x0,9m. Doplnené moc vozidlami. V prípade záujmu dodám foto jednotlivých budov. Celé odfotené nemám. Na slovensku som ešte nevystavoval. Som z KK.

liondee:
Kedže do Brezna nedávam nič môžem poskytnúť Model Team a Creator Expert. Mesto nevystavujem. Nechce sa mi to vážne už robiť. Len potrebujem dátum inštalácie lebo tiež sa mi črtá nejaké hranie v CZ.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version