LEGO > Zbierky

Killcovo Lego

<< < (2/20) > >>

killco:
Set 6951 Robot Command Center, sa na Bazoši objavil tento rok 2x. Prvý krát mi ušiel z pod nosa (predpokladám, že niekto na fóre bude o tom niečo vedieť). Druhý krát som tiež dlho váhal, pretože stav je taký ako je a "yellowed" je pri niektorých dieloch slabé slovo. Niekoľko dielov som musel vymeniť a tiež mi ešte chýba čierny minifig ,ale čoskoro to doplním.

KLF:

--- Citácia od: killco  27. December 2015, 15:44:50 ---Set 6951 Robot Command Center, sa na Bazoši objavil tento rok 2x. Prvý krát mi ušiel z pod nosa (predpokladám, že niekto na fóre bude o tom niečo vedieť). Druhý krát som tiež dlho váhal, pretože stav je taký ako je a "yellowed" je pri niektorých dieloch slabé slovo. Niekoľko dielov som musel vymeniť a tiež mi ešte chýba čierny minifig ,ale čoskoro to doplním.

--- End quote ---

Ja som to nebol, ja ho mam a ja som na Bazosi nakupil teraz 1x v zivote. ;) Som zvedavy, ake Classic Space este nalozis. ;) Inak co si nespravis zbierku na Bricksete (ikonka zemegule pod nickom), ako tu mame viaceri? Je to jednoduche a prehladne.

matej:
Pekne Raritne Kusky. :) :)

P4tr1cius:
Ten CLASSIC, to sú nesmrteľné veci..

Za koľko bola tá 6951 na bazoši? Vôbec som to nezachytil.

martinn:

--- Citácia od: killco  27. December 2015, 15:36:07 ---Už dávnejšie som niečo nafotil a až dnes som sa dostal k postnutiu. Chcem sem totiž nafotiž nafotiť ešte niekoľko classic space lahôdok, čo mi nedávno pribudli. Začneme však classic townom, ktorý má v mojom srdci rovnaké miesto.

--- End quote ---

Máš aj krabice k tomu?
Na tom modrom aute ten dialničný znak má byť biely na transparentnej fólii

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version