LEGO > CAD

Paliho STUDIO-vé modely

<< < (2/14) > >>

Paliason:
Diky.

Nejakého drobca som najprv plánoval, ale vymklo sa mi to z pod kontroly akosi...
V Studiu vo vlastnostiach modelu píše:
- dĺžka: 112 cm
- hmotnosť: 2,6 kg
- počet dielov: cez 2200

foto pre predstavu s minifigom:

Paliason:
I.C.S.S. Clairvoyant

Hneď po uzávierke prihlásenia suťažných modelov do súťaže Jurský park som sa pustil do dalšieho modelu pre druhú súťaž - misia na Mars.
Trochu škoda, že ju vyhlásili ešte v čase trvania tej o dinosauroch. Čas ma tlačil oveľa viac.

Stihol som spraviť všetky 3 objekty, ktoré som plánoval - materskú loď, výsadkovú-transportnú loď a obývateľný kontajner. Ale materská loď je ťažko nedokončená, len velmi na hrubo vymodelovaná. Celý ten predok - obytná časť bola taká imrovizácia, rýchlo to nejako oplášťovať...v povodných predstavách to takto nevyzeralo.

Materská loď má 8 hangárov, v každom má výsadkovú loď, ktorá može byť naložená kontajnermi rôzneho typu. Ja som stihol namodelovať len ten obytný. Kontajner a výsadková loď ale nie sú v mierke ku materskej lodi, čiže na fotkách všetky 3 spoločne nemožem mať. Plánoval som spraviť ich mini verziu a strčiť ich do hangára...ale nestíhal som absolútne.

Kontajner bol prvý objekt z trojice, ktorý som začal robiť. K nemu v mierke potom ten Lander. Že to je zbytočne velké mi postupne začalo dochádzať. Pri skúške malej časťi hangára aj so stredovým trupom v mierke k Landeru sa mi samozrejme zatočila hlava. ::) Clairvoyanta som teda hneď nato začal robiť v menšom.

I.C.S.S. Clairvoyant
dĺžka: 270 cm
váha: 16 kg
dielov: 9950 (v nedokončenom stave)














Lander
dĺžka: 57 cm
váha: 2 kg
dielov: 1625












Habitable Container
dĺžka: 26 cm
váha: 0,5 kg
dielov: 595










Na povrchu Marsu:






KLF:
Namakane! (y) V reale by to bol asi pekny macek - vid 2. obrazok. :o

MiKeL:
MEGALOMAN :o

Buďo:
Podarene (y) Hlavne , že myšlienka je ucelená , materká loď + lander + obytné kontajnery . Samotný  I.C.S.S. Clairvoyant ,by nebol až tak zaujímavý  ;)
Ako i sám tvorca vraví ,nieje to dokončené . Hlavne materská loď , chce to tam popridávať kadejaké rozvody , potrubia atd  ;) A veľkú nálepku  I.C.S.S. Clairvoyant ,na tie valcové veci zboku , tam to výslovne chýba. Zadné motory na ramenách . . . inšpiroval ťa Horizont udalostí (film toho istého mena) ?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version