LEGO > Všeobecná diskusia

Kvalita pošty

<< < (2/38) > >>

matt251:
Tak Mizu tvoje balenie bolo vzdy dokonale vzdy som na tom zasol.  Ked balim sety tak to robim tiez dokladne ale tvoje balenie je naozaj velmi starostlive... (y) Talian by simohol z teba brat priklad. balit origial krabicu do krabice na mieru je dost chore. To mohol original dat rovno do papiera  a mozno by sa usetrilo na vahe...vzdy treba nejaky priestor a bublinky...Packing ala Mizu ;)

PS.: ty si mal hrat 6074? to si sa mi nemohol ozvat ? kebyze viem tak som si ho nemusel prave objednavat z danska  >:D

Mizu:

--- Citácia od: matt251  22. Október 2012, 20:21:50 ---Tak Mizu tvoje balenie bolo vzdy dokonale vzdy som na tom zasol.  Ked balim sety tak to robim tiez dokladne ale tvoje balenie je naozaj velmi starostlive... (y) Talian by simohol z teba brat priklad. balit origial krabicu do krabice na mieru je dost chore. To mohol original dat rovno do papiera  a mozno by sa usetrilo na vahe...vzdy treba nejaky priestor a bublinky...Packing ala Mizu ;)

PS.: ty si mal hrat 6074? to si sa mi nemohol ozvat ? kebyze viem tak som si ho nemusel prave objednavat z danska  >:D

--- End quote ---

Serwus Matuš, dakujem za pochvalu :D chcel som len napisat, ze z ucty ku zakaznikovi sa treba pohrat aj so zabalenim objednavky 8)
no, mal... ten hrad som mal aj na Inzercii na Kostkach, ale keby som bol vedel, ze mas zaujem, tak je tvoj ;)

phoenicis:
Páni, mám podobnú skúsenosť, ale bola to chyba predajcu (krabičky poslané v bublinkovej obálke). Spor ešte riešim a potom dám vedieť, ako dopadol...

Mizu:

--- Citácia od: phoenicis  22. Október 2012, 20:49:44 ---Páni, mám podobnú skúsenosť, ale bola to chyba predajcu (krabičky poslané v bublinkovej obálke). Spor ešte riešim a potom dám vedieť, ako dopadol...

--- End quote ---

hruuuuza... drzim palce!

KLF:
Tak jasne, ten Cafe Corner bol zle zabaleny - nebol ani v tvrdom obale, ale len viacnasobne zabaleny v baliacom papieri. Potial chyba predajcu. Ale to v akom stave to prislo je vizitka hlavne posty.

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version