LEGO > Všeobecná diskusia

Kvalita pošty

(1/38) > >>

KLF:
Mozno ste sa uz stretli s "kvalitou" sluzieb Slovenskej Posty. Ja mam tychto skusenosti za posledne roky na rozdavanie! ;) Ale jedna taka TOP, ktoru by som vyzdvihol je tato. Objednal som pred 3 rokmi z Talianska MISB Cafe Corner. Postarka pri okienku mi ho s plechovym ksychtom podala v stave, aky vidite na fotkach. ;) Na prvych 3 fotkach je stav v akom to prislo (nic som nesklbal) a na poslednych 2 fotkach je MISB krabica po odstraneni baliaceho papiera. ;) Evidentne bola zasielka niekde na dazdi (bol to januar) a cela premokla, navyse na nu nahadzali dalsie krabice a tak sa pomackala. Samozrejme som spisal reklamaciu a do mesiaca mi posta vyplatila istu cast zo sumy, ktoru som zaplatil. V konecnom dosledku som ma ten set stal cca 70.- €. ;) Vnutri bolo vsetko v poriadku - dieliky v zatavenych sackoch, navody OK. Dnes sa na tom uz len smejem, ale vtedy som bol na pokraji infarktu. ;)

mathy:
 :o no takúto krabicu som este nevidel (vyzerá to ako sáčok alebo neaka taska)...ja som mal len trochu poskodene krabice zo setov 10194 a 4512  ???

Buďo:
S poštou mám len jednu nepríjenosť.A to že mi prišiel balíček o rozmeroch 16x14x4 cm a pani poštárka ho skrátka prelisonala cez otvor proštovej schránky  čo  má sotva 3cm.
Balíček bol ,ako by ho slon požul ,ale neroztrhol sa.Kockám sa napodiv nič nestalo a doteraz som nepochopil čo pani poštárku t tomuto viedlo ???
Skrátka takýto prístup sa mi nepáči. . . >:(

MiKeL:

--- Citácia od: Buďo  21. Október 2012, 15:56:08 ---S poštou mám len jednu nepríjenosť.A to že mi prišiel balíček o rozmeroch 16x14x4 cm a pani poštárka ho skrátka prelisonala cez otvor proštovej schránky  čo  má sotva 3cm.
Balíček bol ,ako by ho slon požul ,ale neroztrhol sa.Kockám sa napodiv nič nestalo a doteraz som nepochopil čo pani poštárku k tomuto viedlo ???
Skrátka takýto prístup sa mi nepáči. . . >:(

--- End quote ---

no ved sa riadi heslom, ze dorucim za kazdu cenu :)

Mizu:
podla mojho nazoru ti to Talian velmi zle zabalil... ved to iba obalil kartonovym papierom! >:(

v prilohe najdete baliky, ktore som chystal ja do ciech a do holanska... podla mojho nazoru, ked si niekto u mna nakupi, je mojou psou povinnostou zabezpecit tovar tak, aby dosiel namiesto urcenia v poriadku.... to ze ho niekto necha na dazdi alebo posliape krabicu, ja ovplyvnit neviem ale ked ti zabali original box iba kartonom!!!

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version