Autor Téma: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava (6.-8.2. 2015)  (Prečítané 7054 krát)

Odhlásený Jago

  • Príspevkov: 304
Od 6.2 do 8.2. 2015 bude v Trnave akcia Festival hier, hračiek a zábavy, na ktorom je možné vystavovať a prezentovať TatraLUG.sk. Dnes som komunikoval s organizátorom, mali by záujem o LEGO sortiment, nakoľko TLG, resp. zastúpenie TLG v SR nereflektovalo na možnosť prezentovať sa. Tohtoročná akcia bude o 2 týždne, takže nie je veľa času na prípravu. Organizátori by mali záujem o našu účasť v roku 2016, kedy by sme mohli prichystať "niečo veľké".

Z mojej strany by som ešte tento rok mohol prezentovať moje vlaky, niečo by bolo statické a pár by ich jazdilo, tiež by som zobral nový Technic Volvo báger. Ak by bol Buďo ochotný, tak by mohol zapožičať jeho vlaky, ktoré sú naozaj perfektne urobené. Akcia je od piatku do nedele, jediným problémom je, že ja som v sobotu poobede v práci, takže by som nemohol byť na akcii a strážiť si to tam. Ak by bol niekto z členov ochotný sa akcie zúčastniť a v sobotu to tam povarovať a dohliadnuť na moje veci, tak by som do toho ja osobne išiel.

Prosím vyjadrite sa čo najskôr k výstave, aby som mohol dohodnúť účasť na akcii s organizátormi.
« Posledná zmena: 25. Február 2024, 01:32:13 od papluh »

Odhlásený Pecco

  • Príspevkov: 17
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #1 : 21. Január 2015, 08:36:22 »
Dohodneme sa nejako hadam :-)
All I need is L...

Odhlásený SkiFi

  • Príspevkov: 617
  • zberateľ a staviteľ - space a castle
    • ELFIK Minifigures
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #2 : 21. Január 2015, 12:36:02 »
mozem prispeit malo zakladnou M:Tron mam uz dorobenu kompletne rafineriu ktora zabera 32x64 stud + to viem obohatit o 2x megacore magnetizer, nejake mtron stihacky a mensie auta.. a plno figurok .. ta cast ktoru uz mam hotovu je kompletna.  Este by osm neico dostaval mozno kriznik ktory ma asi meter dlzku a 30 cm na sirku.

a mam asi 10 space podloziek z ktorych by sa dala krasne spravit M:tron plosina
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #3 : 30. Január 2015, 01:03:35 »
Pridem tam aj ja, mozno na cely den tak mozem pomahat.

Ako to vypada s rozlohou, umiestnenim a zabranami ?
Zabrani ma zaujimaju hlavne kvoli bezpecnosti modelov - v kulturaku to nebolo idealne ked len stolicky sme naukladali okolo - aby tam clovek nemusel totalne striehnut ako rys ale mohol sa aj venovat diskusii s navstevnikmi.

Inak mozno by som mohol prisipiet UCS Slave 1 (custom) ak mi dovtedy pridu diely. Tak ze by som si to v krabic doniesol a navecer vzdy zobral. Eventualne UCS Imperial Shuttle.
Takze trebalo by dat vediet klko vystavnej plochy tam mozme mat a ako dobre bude oddelena - ak dobre, potom tam toho mozme nanosit viac z domu.

Odhlásený liondee

  • Príspevkov: 1421
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #4 : 30. Január 2015, 09:26:47 »
Ak by som mal odvoz tak by som Ti tam mohol dat vsetky Model Team modely co mam. tusim 14 kusov.  A ostal by som tam asi aj na jeden den.

Odhlásený Jago

  • Príspevkov: 304
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #5 : 30. Január 2015, 17:41:09 »
po dohode s organizátormi tam tento rok budú iba vlaky a Buďove prekvapenie. Neviem koľko vitrín pre stabilné modely sa podarí pre nás zabezpečiť, preto toho nechcem veľa brať. Vlaky budú jazdiť na stoloch oddelených od návštevníkov šnúrou, takže tam stále niekto musí byť, aby nepocestovali niekde mimo  :-[ Budú tam aj modelové vlaky a budeme spolu tvoriť väčšiu vlakovú sekciu.

Ďakujem všetkým, ktorí mi ponúkli svoje modely za ich ochotu. Na výstave by som mal byť ja, Starhawk a Pecco, ak by sa chcel niekto pridať nech sa mi ozve cez SS.

Odhlásený Jago

  • Príspevkov: 304
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #6 : 05. Február 2015, 20:19:02 »
Pripomínam, že od zajtra sa koná Festival hier, hračiek a zábavy a preto všetkých pozývam!!!
Buďove prekvapenie je super, myslím že všetci budú z neho hotoví :)

Otváracie hodiny
piatok: 15.00 - 20.00
Sobota: 10.00 - 20.00
Nedeľa: 14.00 - 20.00

Odhlásený MiKeL

  • Príspevkov: 2499
    • Moja zbierka
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #7 : 10. Február 2015, 13:49:45 »
Nejake fotky sa?

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #8 : 10. Február 2015, 17:16:19 »

Odhlásený KLF

  • Príspevkov: 5480
    • Moja zbierka
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #9 : 12. Február 2015, 14:07:03 »
Takze kratka reportaz z akcie v TT. Celkove musim chlapcov pochvalit za snahu - menovite Jaga za zorganizovanie, Buda za poskytnutie exponatov, STARHAWKA a Pecca za cas venovany akcii! Ale mam aj nejake vyhrady.
Cele 3-dnove podujatie v Mestskej sportovej hale v Trnave bolo zamerane na hry a aktivitu pre deti. Na palubovke dolu boli rozne hracie stoly s roznymi aktivitami a tiez nafukovacie atrakcie.

ila_rendered

Na poschodi (hladisko) sa nachadzali dielne remeselnikov, vitrinka s vlacikmi v mierke TT (ake symbolicke ;) ) bufet a ... TatraLUG. Mna najviac zaujali drevenne vyrobky rodinnej firmy a vitrinka s vlacikmi.

ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered

Pocas tej hodinky aj nieco co som tam stravil, sa pri nasej expozicii nezastavilo vela ludi. Dovody vidim hned 3. Boli sme na poschodi, kde celkovo deti az tak nechodili - to najzaujimavsie pre ne bolo dolu. Orientacia nasej expozicie bola od presklennej plochy do tmy, co vrhalo nase exponaty do tiena. Ukazka je vidiet na prvych 2 fotkach dolu - bez blesku a s bleskom.

ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered ila_rendered

Budova trnavska Mestska veza bola sice paradna, ale kedze bola umiestnena mimo nasej expozicie (medzi nami a vlacikmi), tak ludia netusili, ze je z LEGA (svoje spravilo aj tileovanie). Sledoval som reakcie ludi a mysli si, ze to je len nejaky model veze. Prekvapenie doslo, az ked zistili, ze to je z Lega. ;) Inak podla mna velmi vydareny kusok, ktory by si tiez zasluzil viac svetla a pozornosti! (y)

ila_rendered ila_rendered ila_rendered

Co ma ale najviac mrzi a musim to organizatorovi vytknut je, ze na podujatie, ktore bolo PRIMARNE zamerane na HRU nedoviezol nas hraci box! (n) Jago, stale places ze box je prec ked ho potrebujes, teraz si mal oba k dispozicii a nezobral si ani jeden? Kde uz, ak nie tu?! A prilakalo by to aj viac deti. Chapem, ze je tazke ho prepravit, ale aj to by sa dalo zariadit. A v noci mohol kludne ostat tam zakryty plachtou. Skoda. Snad nabuduce. ;)

Odhlásený Jago

  • Príspevkov: 304
Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava
« Odpoveď #10 : 12. Február 2015, 18:14:52 »
ešteže bola na začiatku pochvala ... :)

Tento ročník bol pre nás skúšobný, preto to bolo takto provizórne. Organizátor by však chcel, aby sme aj budúci rok prišli. Miesto sme si nevyberali, to sme dostali určené.
Čo sa týka hracieho stola, tak ten mal byť tiež na výstave, ale nevyšlo mi to s jeho dovozom a problematický by bol pre mňa hlavne jeho odvoz. Som teraz veľmi pracovne vyťažený, som rád, že som vôbec mohol a stihol byť na výstave. Ešte k tomu sme vždy museli pre začiatkom akcie exponáty vyložiť a večer po akcii zase zbaliť do krabíc a uložiť do auta, aby nič nezmizlo a prakticky celý čas sme museli byť prítomní.
Mrzia ma tie stoly, Buďo je svedkom že sa to riešilo, ale žiaľ ...

Tá rodinná firma je z Bohdanoviec
« Posledná zmena: 12. Február 2015, 18:17:22 od Jago »