Najnovšie príspevky

Strany: [1] 2 3 ... 10
1
Naše vlastné výtvory / Re: Tatra 813 8x8
« Posledný príspevok od Tatrovak 12. Jún 2025, 10:15:20 »
Toto je aktuálna verzia mojej Tatry 813. Aj keď na prvý pohľad vyzerá takmer ako predošlá zmien je docela dosť. Poháňajú ju dva Buwizz RC motory, PF servomotor riadenie sa presunul viac dozadu medzi pohonné motory, kvôli lepšiemu rozloženiu hmotnosti. Z rovnakého dôvodu som nahradil PF M motor na pohon radlice za CADA micromotor a aj ten som presunul viac dozadu. Ďalej som spojil volant v kabíne s riadením a veľká zmena je že  kabína je teraz samostatný a oddeliteľný celok, podobne ako na skutočnej 813ke, a celá konštrukcia podvozku je teraz o jednu dieru nižšia, čím vzniká viac priestoru medzi rámom a korbou, aby som sa proporčne ešte viac priblížil ku predlohe.

2
hello.. prave som pouzil. Vyzera, ze vsetko prebehlo korektne, pridalo to do tasky... Dakujem... Vzdy nejaky promo darcek potesi :-)

Super, to mám radost!  (y)
3
Novinky / Re: NIKE
« Posledný príspevok od j.dodo 10. Jún 2025, 13:26:27 »
vyzera to celkom fajn.. pri adidas som pozeral, ze koho to ma asi oslovit, aby si to kupil.... naco je mat topanku z lega... ale toto kludne ako dekoracia.. takze za mna  (y)
4
Všeobecná diskusia / Re: Stavebnica na nákup zadarmo pri vyzdvihnutí unikátneho kódu
« Posledný príspevok od j.dodo 10. Jún 2025, 13:24:20 »
hello.. prave som pouzil. Vyzera, ze vsetko prebehlo korektne, pridalo to do tasky... Dakujem... Vzdy nejaky promo darcek potesi :-)
5
Prebiehajúce a plánované výstavy / Výstava SENICA - 12-14.September 2025
« Posledný príspevok od SkiFi 09. Jún 2025, 22:43:17 »
Zdravím páni a dámy.

Organizujem víkendovú výstavu v Senici v priestoroch "Sokolovne" Je to Múzeum s perfektným prístupom a všetko je na prízemí hned z hlavnej cesty po 4 schodkoch.
Rozloha sály je ca 120m k dispo mám aj 2 projekčné tabule na ktorých sa bude premietať dookola nejaký témetický obsah napr staré LEGO reklamy. Autom sa dá prísť až k dverám. Objekt je na málo frekventovanej ceste.
Inštalácia by bola 11/12. septembra a modely si môžete zobrať buď v nedeľu po výstave alebo v pondelok hocikedy.

Začiatok by bol v piatok po 14 hod do nedeľe 18 hod. Zabezpečené by bolo občerstvenie, preplatené náklady a mám aj ludí na stráženie. Múzeum si vyberá vstupné z ktorého by sa tie náklady hradili.
Je to len víkendová akcia tak ideál asi len pre ľudí čo sú poblíž. V prílohe jednoduchá mapa.
Odmena vo forme LEGA by bola v závislosti od veľkosti modelov a aj podľa toho koľko sa vyberie a čo ostane. Toto neviem garantovať preto je to skôr ako bonus.
Idem skôr pomáhať múzeu s propagáciou a budem to ťahať z vlastných zdrojov.

- ja vystavím model Sokolovne (MOC)
- HRAD
- vesmír MTRON, ALIEN, GDI

6
Všeobecná diskusia / Stavebnica na nákup zadarmo pri vyzdvihnutí unikátneho kódu
« Posledný príspevok od MrFiliper 09. Jún 2025, 11:07:45 »
Ahoj,

pokud Briky již znáte, víte, že pro ČR se nám ve spolupráci s LEGO podařilo zajistit několik akcí na stavebnici k nákupu zdarma (nad nějakou částku) na oficiálním e-shopu LEGO. Psali mi v minulosti spoustu lidí ze Slovenska, proč tato akce není i pro vás a po několika dlouhých diskuzích mám velkou radost, že se aktuální akce, která na Briky probíhá, týká i nákupů na Slovensku. Co tedy můžete získat?

V článku na Briky https://www.briky.sk/clanok/briky-a-lego-spousti-akci-o-stavebnici-k-nakupu-zdarma-vyzvednete-si-kod-332, si vyzvednete unikátní kód, který následně můžete využít při nákupu na oficiálním e-shopu LEGO při hodnotě nákupu minimálně 200 €. Získáte za to zdarma stavebnici 40680 Kvetinárstvo (https://www.briky.sk/lego/40680/zobrazit). Akce platí do vyprodání zásob nebo do konce června (júna).

Jedná se o první akci i pro Slovensko, která bude sloužit i jako vyhodnocení, zda-li o podobné akce na Slovensku je zájem a pokud ano, je velice pravděpodobné, že bychom i další akce již spouštěli i pro Slovensko.

Budu tak moc rád za sdílení této akce a pokud se chystáte ně nějakou objednávku na oficiálním e-shopu nad 200 €, určitě využijte unikátní kód, abychom pro vás mohli pořádat i další takovéto akce v budoucnu.
7
Novinky / Re: NIKE
« Posledný príspevok od phoenicis 06. Jún 2025, 09:05:48 »
43008 Nike Dunk x LEGO® Set

8
Naše vlastné výtvory / Re: Ďalší z mojich hradov
« Posledný príspevok od kamil 27. Máj 2025, 11:36:00 »
Pekny hrad  (y)
Kazdym vytvorom sa zlepsujes  8)
9
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Vystava Tatralug Kosice 2-3. august 2025
« Posledný príspevok od jayor 23. Máj 2025, 11:21:30 »
no tak uz som bol v kontakte aj priamo so spravcom priestorov ( ina osoba ako povodny kontakt) upravil sa nam trocha datum , dam sem anketu 2-3 august alebo 9-10 august. bol som uz aj pozret priestor je tam jedna miestnost ktora je uzatvaratelna cca 70m2 a hned na nu je vychod na terasu ktora ze z casti vonku avsak ma betonovu podlahu a cela je zastresena, betonovy pas je 11x2M, dalej tam je este nedaleko podium cca 4x5.5M kam by sa dalo dat kolajisko. Avsak to by sa muselo vecer spratat a dalsie rano znova rozlozit. celkovo si myslim ze nebude treba tolko veci ako do trnavy. Riesim este teraz zabrany maju nieco v areali ale nesom si uplne isty ci to bude stacit takze to by som doplnil. prosim zahlasujte v ankete ktory datum preferujete ak mozete obe tak dajte hlas na obe (neviem ci sa to da :D )
10
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Vystava Tatralug Kosice 28-29 jun
« Posledný príspevok od muffin 23. Máj 2025, 07:49:29 »
Tak zatiaľ nie sú známe detaily a ani potvrdené, či to bude, snáď sa dozvieme včas, s akým priestorom rátať. Ja mám momentálne väčšinu Lega mimo domu z priestorových dôvodov, takže by sa zišlo vedieť, či to naozaj bude a koľko tam bude miesta.
Strany: [1] 2 3 ... 10