Autor Téma: Hry  (Prečítané 24066 krát)

Odhlásený muffin

  • Príspevkov: 769
Re: Hry
« Odpoveď #90 : 05. Marec 2024, 20:32:19 »
No hej, keď to takto padá, tak to je na nič. Mne to akurát ruší sponzorské vozidlá na konci pretekov, zatiaľ mám iba dve, zvyšné, čo som si vytočil, tak po prepnutí sa do garáže mi to padlo a po znovuzapnutí bolo vozidlo fuč.
Inak "najväčšia sranda" bola, keď som si v polovici nejakej nočnej etapy zrakvil predok auta aj so svetlami, čo sa v priebehu etapy nedá opraviť, tak som išiel zvyšok etapy po tme  ;D

Odhlásený Paliason

  • Príspevkov: 1307
Re: Hry
« Odpoveď #91 : 06. Marec 2024, 11:23:26 »
Jasné, po tme bez svetiel som šiel už pár krát. Neni to sranda, oplatí sa ísť opatrne. A úplne najhoršia kombinácia je ešte k tomu snehová fujavica. To som úplne žmúril a tŕpol v každej zatáčke, nech nedám čelovku o skalu. ;D To je práve tá dilema: reštartovať/skúsiť dôjsť. Hlavne keď má etapa aj 15 min... to nasere, keď to rozbiješ už v polke.

Super je spravený zvírený prach za autami. Stačí, keď idú pred ťebou v závese dva kamióny, nevidíš kôli prachu ani hovno. Dobre napínavé, ked ideš cez nejaký priesmyk. Vybočíš na sekundu trochu viac na kraj, aby si nešiel totálne naslepo a zrazu velký balvan alebo palma ťa uzemní = nervy v hajzli  :))

Úseky v dunách sú niekedy dosť zradné. Mám nutkanie ísť priamo k checkpointu cez pieskový "kopček" ,však predošlých 5 bolo v pohode. Ale na šiestom vyletím cez horizont a podomňou 20-metrová jama......tvrdé pristátie, utrhnuté kolesá, auto na šrot!

Voľné jazdenie som zatial neskúšal.