Autor Téma: Umbaran MOBILE HEAVY CANNON  (Prečítané 2166 krát)

Odhlásený bedo

  • Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
Umbaran MOBILE HEAVY CANNON
« : 21. Apríl 2015, 22:24:55 »
NAZDAR. Tak denska by som Vám chcel predstaviť jeden z mojich starších výtvorov, ktorý bol pred nejakým časom celkovo repasovaný  :) . Ide o pomerne menej známy stroj Separatistov zo série Clone Wars ( preto prikladám aj ilustračné foto  ;) ). tento model som dostaval skôr ako LEGO vydalo tú svoju verzičku * pozri obrázok  :D , a myslím že po tej rekonštrukcii ( ktorá zahrnovala napríklad aj osvetlenie ) by sa vám mohol páčit  :) . Ide v podstate o samohybný kanón ovladaný iba jediným vojakom, diponujúci ničivým iónovým delom doplneným dvoma protipechotnými opakovacími kanónmi umiestnenými v spodnej časti tanku. Dúfam že sa Vám bude páčit a budem rád ak mi dáte Váš názor  :D .
Bedo

Odhlásený matt251

  • Príspevkov: 786
  • Drevo a plast to je moje :-)
    • BRICKLANDIA
Re: Umbaran MOBILE HEAVY CANNON
« Odpoveď #1 : 21. Apríl 2015, 23:00:19 »
 (y) :o Krasa. toto sa mi viac lubi ako UT-AT  ;)

Odhlásený misoku

  • Príspevkov: 294
Re: Umbaran MOBILE HEAVY CANNON
« Odpoveď #2 : 21. Apríl 2015, 23:46:49 »
Pekne (y)

Odhlásený phoenicis

  • Príspevkov: 1081
  • May the Brick be with you ;)
    • Brick-Wave
Re: Umbaran MOBILE HEAVY CANNON
« Odpoveď #3 : 22. Apríl 2015, 02:17:47 »
Náádhera ;)  (y)

Odhlásený STARHAWK

  • Príspevkov: 1043
Re: Umbaran MOBILE HEAVY CANNON
« Odpoveď #4 : 22. Apríl 2015, 13:14:11 »
Velmi dobre, na origo modeloch mi najviac vadi ze su casto mimo mierky (vinimkou vedia byt len male vozidla alebo UCSka) toto je ovela blizsie, ak nie presne v mierke.

Namet na vylepsenie by som mal mozno len v:
- tie pylony zospodu - asi to nevie bez nich stat ci ? Ak nie tak tam by bolo treba cokolvek z priesvitnych suciastok co sa pouziva na modely co maju letiet vo vzduchu napr
- chodidla - na origo obrazku sa vedia zaujimavo ohybat a akoby zvierat nieco, skus porozmyslat ci by sa to nedalo urobit cez nejake technic diely napr aby sa dokazali ohnut/zovret ako na obrazku s CW, mohli by napr zobret clonetroopera
pri tej mierke aku mas by tam mohla byt sanca to spravit pohyblive

taktiez priprav si nejaky popis ak aj toto mozes dat na vystavu, za mna ako jedneho za sekciu SW jasne ano, je to vystavny kus - eventualne by bolo aj zaujimave vedla neho dat origo lego set a v popise spomenut preco si spravil vlastny a co je na nom lepsie (detaily, mierka a ak sa ti podaria aj tie chodidla tak to bude tiez prvok ktory v origo sete nie je)

Odhlásený bedo

  • Príspevkov: 530
  • May the EMPEROR be with You
    • moj skromny batalion :
Re: Umbaran MOBILE HEAVY CANNON
« Odpoveď #5 : 24. Apríl 2015, 12:56:32 »
No aby som pravdu povedal tie nohy ... hmmm... ja si totiž niesom uplne istý čo to presne robilo, ak vobec nieco a v CW to tušim ani neni nikde použité takze by som sa mozno tej pohyblivosti vyhol, no neviem. kazdopadne sa chystam este dokupit nejake kocky ale tych bude len par a pojde iba o menšie zmeny a tak. čo sa tyka toho podstavcu tak ten povodne nebol v plane - ten stroj mal stát sám ale telo vazilo hrozne vela a nakoniec som ho teda postavil ale musel som pridat hromady hlúposti a zacinalo to vyzerat nepekne tak som sa potom nastval a spravil tie nohy len ako okrasné co ale zahrnalo aj vytvorenie podstavcu - ktorý by mohol byt priesvitný - AK by som nejaké priesviné mal  :D takze to este budem musiet tiež doriešiť. ESTE KED uz som pri tom, poradil by mi niekto odkial brať kocky?? lebo mám len 2 fakt dobré obchody a tam nemajú všetko. dakujem  :)