Výstavy > Prebiehajúce a plánované výstavy

Vybavenie na vystavy

<< < (11/11)

papluh:
Naviažem trocha na Jagovu pripomienku z dňa rodiny v TT

--- Citácia od: Jago  01. Júl 2021, 09:46:58 ---...Vecí sme mali viac ako stolov, tak sme na poslednú chvíľu ešte nosili stoly z inej budovy - preto boli technic modely tak natlačené, lebo sme už nemali viac stolov a niektoré modely zostali nevystavené (Mindstorms, ...)

--- End quote ---

Napadá ma taka otázka či za LUG nezohnať prenosné stoly na to aby sme boli sebestačný pri akciach.
Alternatív je dosť
- samozrejme prvá je (nechať si ) vyrobiť, dokonca nejaké drevené kozy už aj sú, k tomu dosky. Nevýhodou je najmä váha/skladnosť a pravdepodobne aj cena (ak materiál bude kúpený). Výhodou je že sa dá spraviť vlastný rozmer a nosnosť.
- kúpené nejaké campingové riešenie - tu strašne záleží aj od kvality. Ja som si kúpil v rakúskom Hoferi vo výpredaji za 30E takéto - je to ľahké, skladné, ale napr zo zimnou diorámou (30-40kg ?) to má už problém a prehýba sa (nevýhoda na koľajisko). Samozrejme sú aj úplne iné cenové a kvalitatívne relácie. 
- kúpene nejaké profesionálnejšie riešenie - napr pre catering viď prvý hit na google už na prvý pohľad je to robustnejšie ako ten hliníkový campingový "traslák". Asi to aj bude ťažšie a väčšie... a určite drahšie.

Výhoda hotových riešení je napr použitie aj na mimo-LEGO akcie, napr chaty, opekačky...

martinn:
Ja inak poznám aj dobrého stolára v Pezinku.

MiKeL:

--- Citácia od: martinn  03. Júl 2021, 22:53:03 ---Ja inak poznám aj dobrého stolára v Pezinku.

--- End quote ---

Ak prave nehori a alebo si obrezava zvysnych devat prstov >:D

MiKeL:
No chlapci a dievcata. Taka poznamka do buducnosti - okrem toho, ze si odnesiem svoje veci si dam zavazok, ze odnesiem aj to, na com boli polozene.

Navigácia

[0] Index správ

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version