Obchod > Obchody

Pick a Brick

(1/6) > >>

Buďo:
Čaute

Aké sú vaše skúsenosti ,nákupu dielov v lego storoch ? Ja mam za sebou len jeden. Naskladať dieliky do pohára je celkom pracné . Predpokládam ,že narvať diely spôsobom ako je vo videu a nezavrieť celkom pohár prejde akurát štandgastom,čo majú protekciu.

https://www.youtube.com/watch?v=fED5J10hT10

Vo videu narval 168 brickov 2x4.Mne sa podarilo 138 brickov 2x4 ,stým že som zatvoril pohár , ako sa patrí a sluší .A ešte mi ostalo priestoru na drobné diely.

(Prahe v lego múzeu sa síce tiež dá týmto štýlom nakúpiť s tým rozdielom ,že cena je na váhu.)

janicko:
podmienka je, ze ten pohar ma byt zavrety. skladal som to aj tak ako na tom videu, (myslim na vysku) a iba raz mali pripomienky ze poharu nedolieha vrchnak. potom som radsej uberal jeden stud. Co sa tyka ukladania "kolacov" celkom mi to nepasovalo a trochu som  upravoval pocty v rade, a kombinoval s plates a slopes, stylom vlozit kolac, pozriet kde je este miesto a doplnit. Casovo je to skladanie narocne, no oplati sa a bol som prekvapeny kolko sa do toho pohara zmesti.

KLF:
Ja som jeden kelimok nezavrel. Aj som myslel ze bude pindat holka, ale nepindala. Asi zalezi aj od predavaca.

Danybůjek:

--- Citácia od: KLF  23. September 2015, 08:54:52 ---Ja som jeden kelimok nezavrel. Aj som myslel ze bude pindat holka, ale nepindala. Asi zalezi aj od predavaca.

--- End quote ---

Já už si s sebou beru vlastní pásku. Táta minule skládal tak krutě, že vyčnívalo asi 1 a pul cm. Jsem si to zalepil sam a v poho. Ale možná, tam už působí to, že jsme zahraniční štamgasti. >:D

herb66:
Stamgasti, that's a german word, isn't it? Some of my LUG spend hours at the store to fill their cups economicly  ;D 8)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version