Název pocházející ze spojení nového moduláru a setu z 90.let už tomu prostě zůstal i když se to otočilo více na City a Moduláry, nebyl ještě důvod proč ho měnit.Když se podíváš na ostatní vozidla, tak pokud by to bylo v současnosti tak už by na vyřazení byli všechny, ta plošinka je něco jako Simon SS65 nebo NUMMELA Sky-Lift, takový plošinky ze 70.- 80. let co se v Evropě používali a vyráběli, základní konstrukce modelu přišla z čech, protože první jsem jí postavil pro naše tatrovky jako PVP27.Nikde není uvedeno jaký rok je ve městě když vozidla vypadají jako předválečné nebo poválečné a jejich vybavení je taky z jiný doby, jsou v nich moderní věci jako třeba počítače nebo motorovky a rozbrusy, takže i když plošina vypadá třeba jako starej mercedes tak v tomhle městě může být nová, hlavně když to porovnáš s tím malým snorkelem na první stránce tak je poznat která z nich je novější.
Oukej :-) chápem, ale aj tie ďalšie autá mi pripomínajú to auto z večerníčka o tom deduškovi a aute čo mu dopredu cez ten uzáver nad chladičom nalieval sirup
Neznám tolik slovenských večerníčků, Ale jak jsem psal tak když většina vozidel ma základ v tom modulárovém a to je podle data na fasádě zbrojnice z předválečných let a v té době mela většina aut chladič takhle vidět.
Marcelko a dedko Bonifac