Autor Téma: Vystava Tatralug Kosice 2-3. august 2025  (Prečítané 1951 krát)

Odhlásený jayor

• Príspevkov: 151
Re: Vystava Tatralug Kosice 2-3. august 2025
« Odpoveď #15 : 05. August 2025, 21:03:46 »
6 osb mam zakreslenych s konkretnymi vecami ale plus este take 2-3 keby nahodou trebalo by bolo dobre cize dokopy 8-9 podla toho ci sa vojdu do auta

Odhlásený papluh

• Príspevkov: 4524
« Odpoveď #16 : 12. August 2025, 14:34:59 »
Taký krátky report z výstavy. Z organizačného hľadiska bola mimoriadne "výživná"  >:D - od presunu o týždeń cez neinformovaný personál a podobne, ale nakoniec sa to všetko zlomilo a v nedeľu to nabralo tie správne návštevnícke a vystavovateľské grády. Konečným bonusom bolo dorazenie do Bratislavy v pondelok po tretej ráno.
Účasť - domáci: jayor (organizácia), brick60, kupovsbrick, muffin, jayorov brat (výpomoc); cezpoľný- Buďo, ďuroduro a papluh a ako bonus zopár Mikelových exponátov a danny01-ho dodávka (najskôr v Tatralugovej derniére)   
V krátkosti nejaké tie dojmy
- zdá sa že snaha TLG tlačiť interaktivitu do výstav (o tom potom  ;) ) má asi nejaký zmysel - som sa až čudoval aký úspech mal (z núdze) manuálne ovládaný Loop Coaster, ale aj kolotoče či sériový vláčik na Powered Up, o ovládanom koľajisku od brick60 ani nehovoriac. Taktiež Technic 4x4 na Xbox ovládači mal úspech aj bez dráhy a keď si ho zobrali animátorky na úlohy o to viac.
- zábrany čo zohnal jayor (stĺpik s páskou) dávali slušný pomer výkon/cena,  nie sú až také fyzické a teda treba dozor a prehľad ale na tych cca 99% návštevníkov  to stačilo
- východ bol fajn, ale cesta celkom zaberák, ak by jayor dokázal zaobstarať lokálne stoly a OSBčky tak by sa šlo oveľa ľahšie a šetril sa čas nakladaním a vykladaním
- prítomnosť animátoriek pomohla v čase návalu regulovať deti pri hracích stoloch - čo je taký poznatok pre budúce podobné akcie

Ak to bude časovo vychádzať aj nabudúce tak by som šiel znova :D (o druhej ráno niekde za Žilinou by som to nepovedal ale už hej)

Odhlásený jayor

• Príspevkov: 151
« Odpoveď #17 : 12. August 2025, 16:40:47 »
akcia mala aj napriek tazsim zaciatkom a planovaniu dobry priebeh, v areali sme mali dobry odozvu a doslo sa na nas pozret okolo 500 ludi je to dobre cislo nakolko som za platenym vstupom a reklama ktora bola v rezii arealu trochu pokulhava. Dnes som volal so spravcom a bol by rad ak by sa to zopakovalo aj o rok a zaroven aj v mensom v zime. Pripajam par fotiek a dakujem vsetkym zucastnenym, odmeny sa budu riesit operativne v nasledujucich dnoch/tyzdnoch takze dakujem za trpezlivost.

Odhlásený muffin

• Príspevkov: 781
« Odpoveď #18 : 13. August 2025, 08:10:53 »
Akcia bola z môjho pohľadu vydarená, zopár organizačných komplikácií nakoniec vyvážila nedeľa, kde to naozaj žilo. Spomínané interaktívne prvky, ale aj možnosť návštevníkov porozprávať sa s autormi diel malo veľkú pridanú hodnotu.
Inak vďaka papluh za pre programovanie hubu, už aj doma úspešne vyskúšané s Xbox controlerom, rozumy, ako na pre programovanie na iné funkcie asi potom v nejakom príslušnom vlákne.
A ešte pridávam pár fotiek z inštalácie :)

Odhlásený matej

• Príspevkov: 779
« Odpoveď #19 : 13. August 2025, 09:49:11 »
 (y)

@Brick60 konečne niekto kto ma reprezentatívne kolajisko! Snáď tento trend na SK bude sa zväčšovať!
Tie Tatrovky kto postavil? Tie sú bombové! 🙂

Odhlásený muffin

• Príspevkov: 781
« Odpoveď #20 : 13. August 2025, 10:35:16 »
Tie Tatrovky sú moje, vďaka :)
Postavené sú už tri roky, len ich akosi nebolo kedy vystavovať, tak snáď to nebolo naposledy.

Odhlásený Derived-Croak

• Príspevkov: 12
« Odpoveď #21 : 31. August 2025, 18:57:06 »
Displej vyzerá veľmi dobre. Som sklamaný, že som ho nemohol vidieť naživo. Dúfam, že bude ďalšia príležitosť.  :)