Taký krátky report z výstavy. Z organizačného hľadiska bola mimoriadne "výživná"

- od presunu o týždeń cez neinformovaný personál a podobne, ale nakoniec sa to všetko zlomilo a v nedeľu to nabralo tie správne návštevnícke a vystavovateľské grády. Konečným bonusom bolo dorazenie do Bratislavy v pondelok po tretej ráno.
Účasť - domáci: jayor (organizácia), brick60, kupovsbrick, muffin, jayorov brat (výpomoc); cezpoľný- Buďo, ďuroduro a papluh a ako bonus zopár Mikelových exponátov a danny01-ho dodávka (najskôr v Tatralugovej derniére)
V krátkosti nejaké tie dojmy
- zdá sa že snaha TLG tlačiť interaktivitu do výstav (o tom potom

) má asi nejaký zmysel - som sa až čudoval aký úspech mal (z núdze) manuálne ovládaný Loop Coaster, ale aj kolotoče či sériový vláčik na Powered Up, o ovládanom koľajisku od brick60 ani nehovoriac. Taktiež Technic 4x4 na Xbox ovládači mal úspech aj bez dráhy a keď si ho zobrali animátorky na úlohy o to viac.
- zábrany čo zohnal jayor (stĺpik s páskou) dávali slušný pomer výkon/cena, nie sú až také fyzické a teda treba dozor a prehľad ale na tych cca 99% návštevníkov to stačilo
- východ bol fajn, ale cesta celkom zaberák, ak by jayor dokázal zaobstarať lokálne stoly a OSBčky tak by sa šlo oveľa ľahšie a šetril sa čas nakladaním a vykladaním
- prítomnosť animátoriek pomohla v čase návalu regulovať deti pri hracích stoloch - čo je taký poznatok pre budúce podobné akcie
Ak to bude časovo vychádzať aj nabudúce tak by som šiel znova

(o druhej ráno niekde za Žilinou by som to nepovedal ale už hej)