Výstavy > Prebiehajúce a plánované výstavy
SSM Tihányiovský kaštieľ Banská Bystrica (september 2024 - január 2025)
kamil:
Rad sa pridam s cimkolvek mam.
A ako pisal muffin - mohli by sme opat vytvorit MicroCity.
Ak su viaceri za pokracovanie tejto temy, tak by sme ju mohli vystavovat na dalsich vystavach.
Ja mam stale svoj stary modul a mam rozostavane dalsie 3 baseplate.
muffin:
K MC mám stále svoje tri objekty plus jeden už dlhšie rozostavaný na dvoch baseplateoch, ktorý by som snáď už mohol dokončiť, čiže za mňa by som vedel dodať 6 modulov. Už len vymyslieť, ako to všetko odveziem v mojom krpatom aute :P
jayor:
odkial si muffin ked ta mam po ceste a budem mat miesto tak teoreticky dokazem daco zobrat :D
muffin:
Ja som z KE, len LEGO mám nejaké u seba a nejaké "na chalupe" na pol ceste k BB, takže to by som bral cestou. To ešte budem musieť logisticky vyriešiť. Ale tak na to je dosť času.
MiKeL:
Uvidime, co vsetko bude mozne vystavit. Ako som pisal, priestory budu vyzva, kedze miestnosti k dispozicii (konkretne 3 o rozmeroch okolo 6x6m) maju povacsinou dvere v kazdej stene a na ochranu budu pouzite zabrany, ktore tiez uberu dost z miesta. V jednej miestnosti budu moct byt len vitriny, takze roztahovat sa do sirky bude este velky oriesok. Ale budeme riesit, ked to bude aktualne, kazdopadne ma tesi vas zaujem a v tomto pripade bude este tazsie rozhodnut co a kde ako pri predoslych vystavach.
Navigácia
[0] Index správ
[#] Ďalšia strana
Go to full version