Podľa mňa je to najkreatívnejšia téma, akú Lego za poslednú dekádu spravilo (možno dokonca za všetky). Je to presne, čo by som si pod snami + nočnými morami vo fantazíjnom svete pre deti predstavoval. A super je, že je to niečo úplne nové, čo tu ešte nebolo a nie dokola opakovanú sety a figúrky policajtov/hasičov z mesta, či Marvel/Star Wars/Harry Potter.
A ako to bolo pred dekádami, majú tieto sety aj B a C modely, takže si môžeme spraviť krokodýlie/korytnačie auto, alebo Jeep/VW Van.
Som rád, že robia aj takéto sady a tým vydávajú niečo fakt pre každého.
tak staci nahodne spojit nejake SW a HP sety dokopy a vznikne z toho nieco taketo, na to si to netreba kupovat :-)
jedna vec je kreativnost, a druha ze mi ten set predikuje, ako ta kreativnost bude vyzerat- a to je ovplyvnene ponukanymi dielikmi a moznostami daneho setu.. ja si kreativnost predstavujem tak, ako byvali volakedy zakladne sety - 7 roznych strojov, vseobecne zakladne dieliky a motor k tomu... nie psycho modely so sice 3 variantmi, ale zase len limitovane specializovanymi kockami... z toho zajaca proste ponorku alebo lietadlo neurobim, len dalsie psycho dielo...
som zvedavy na predajnost, tipujem ze aj ked sa to niektorym paci, za plnu ani mierne znizenu cenu to nekupia... a hlavne ide o decka- a tie ked uvida auto s rukami alebo robotickeho zajaca, a vedla prepracovane HP sety, avatar alebo indiana jones, tak nepochybujem co si kupia...
podobne uletene sety boli z lego movie, a z toho bol obrovsky prepadak, len niektore velke sety mali uspech (lod, apokalypsa), tie bezne psycho-sety sa dodnes valaju v dracikoch...