Slúbené porovnávacie video.
Je tu myslím dobre vidieť, kto je chcípák čo mele z posledného a kto má energie na rozdávanie.
- uhol nájazdu by ten Buwizz zvládol aj väčší, len už sa pásy šmýkali na tom uteráku
, nemal som tam čo iné dať.
- to že Buwizz prestal podporovať Technic-Hub som nevedel. Asi pol hodinu som jak debil znova a znova a znova sa skúšal pripojiť na Technic-Hub a nasratý sa čudoval, že prečo to nejde...som zbalil aj testovaciu rampu, že žiadna porovnávačka nebude. Až som neskôr kukol net, a že to nedávno zarezali, no škoda.
- videl som nejaké porovnávačky na youtube, kde to dali do autíčka sprevodovaného na rýchlosť, a tam bol hned vidieť rozdiel, ako to zrýchlilo s Buwizzom. ATS-ko má redukcie aby to zvládlo prejsť aj terén, takže tam ta rýchlosť nieje taký rozdiel, ale to väčšie napätie,čo vie dodať, tam je hneď poznať pri jazde. Buwizz 2.0 mal 4 nastavenia výkonu od najslabšieho po najvýkonnejší. Buwizz 3.0 už ide len v jednom móde - v najvýkonnejšom. A potom tá možnosť dať 4 XL-motory na jednu maličkú krabičku, ktorá to utiahne bez problémov je tiež super.
Včera, ako som zistil, že potrebujem sa nejak pripojiť na Technic-Hub, aby som z ATS-kom spravil výjazd na porovnanie, som pátral po dalších aplikáciach. Mám ich v mobile už 5
:
1)
Lego Technic CONTROL+ App: len na ovládanie oficiálnych modelov, vytváranie vlastných profilov pre MOCy sa tam nedá
2)
Lego POWERED UP App: tu už sa dajú vytvárať vlastné ovládacie schémy. Oficial aplikácia od lega. Ale asi pol hodinu som sa v tom najskör orientoval, a nakoniec som musel pozreť Youtube, ako nastavit obyčajné 4 motory. A aj tak som neprišiel na to, ako otočiť smer rotácie na dvoch z nich.
3)
BUWIZZ App: tu treba mať už minimálne ich vlastnú batériu s ovládaním. Ešte polroka dozadu sa s touto App-kou dal ovládať aj Technic-HUB, ale nedávno už tomu zrušili podporu a ide už len s Buwizz... sakra škoda. S App-kou sa mi robí najlepšie, dobre navrhnuté, prehladné, a všetko trvá nastaviť chvílu. Robia už aj vlastný RC motor, ktorý asi bude o trochu lepší ako predloha Buggy-motor od lega.
4)
CONTROLZ App: dalšia možnosť, ako ovládať vlastné Technic modely. Ale znova akési neprehladné, dal som tomu 10 minut a neprišiel som na to, ako to rozbehať. Ale určiťe je nejaká ukážka na nete ako to nastaviť, nepozeral som.
5)
SBRICK App: aj tu treba mať špeciál krabičku na ovládanie, tu je to ale riešenie bez batérie - len ovládanie. Bateriu si dáš už z Lega.