Nejaké info k ďalším Super Mario setom
https://brickset.com/article/51916/nine-more-super-mario-sets-revealed!
Zdá sa že tam bude pár dielikov v nových farbách alebo sa vracajúcich, tak aspoň niekomu to pomôže
no myslim ze tu mame jasneho vitaza sutaze nielen o sračku roka, ale desatrocia... tato tema ma vsetky negativa pokope, co sa dali spravit:
1) tema - super mario je klasika, ale ak si niekto v TLG mysli ze zaberie v sucasnosti a este ako lego, tak musi riadne nieco hulit. a este z toho narobia 16 setov a seriu sackov?? tuto temu musel vymysliet nejaky zaskodnik plateny lepinom, inak si to neviem vysvetlit... toho cloveka / ludi co to vymyslel, by som hned vyhodil, ten svojej robote nemoze rozumiet...
2) sety- grc na grc. ani 1 set neni dobry, ani 1 set nepouzitelny aspon ako stavba, ci na figurky. vrcholom su tie obleciky. a ceresnickou na torte je ten hnusny biely dizajn setov...
3) absolutne najhlavnejsia postava je len v 1 sete?

a s kralovskou cenou 60e za 200+ dielikov?! ved ani jeden z tych ostatnych setov neni kvoli tomu samostatne hratelny bez toho starterpacku, ani ten 100eurovy set... toto ma byt co? kupis set o super mariovi, a mas ho tam zobrazeneho len na krabici ako ducha... napr POTC malo podobne dominantnu postavu - jacka sparrowa, a preto logicky ho narvali do kazdeho setu, od polybagu, battlepacku az po najvacsiu lod...
Toto je tema, kde som ochotny sa s kymkolvek stavit, ze to bude brutalny prepadak. neviem si predstavit, ze by to decka chceli mat na hranie, maximalne 1 maly setik s mariom - ale taky jaksi neni. Ked tam nejakeho manazera nintendo opilo, tak maximalne mali spravit 1 maly set. Toto ma miesto v ramci Ideas, nie samostatna seria.
ale mozno to ma skryty ucel - viazat na seba vsetky hejty, lebo popri tom vyzera monkey kid a dalsie sracky ako bomba sety...