Najnovšie príspevky

Strany: 1 ... 8 9 [10]
91
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Bricking Bavaria 2023 (3.-5. November 2023)
« Posledný príspevok od matej 07. November 2023, 11:40:31 »
Koľko návštevníkov príde na takúto výstavu za tri dni?
92
Súkromná inzercia / Re: BrickLink
« Posledný príspevok od jayor 07. November 2023, 11:22:13 »
cakam aj dalsie "vylepsenia", ako napr platba cez nich (na zamedzenie podvodnych predajcov, a budu nejaky cas drzat prachy, kym ich pustia predajcovi), komunikacia len cez nich (nebude vidno mail, tj menej priamych kseftov), bude treba X potvrdeni o identite, atd...
ak teda to cele rozbehaju, lebo uz 3 dni su mrtvi...
a od prevzatia bricklinku marne cakam aspon taku jednoduchu vec, ze by tu siet aj nejako spropagovali cez svoje kanaly...

no z pohladu predajcu kociek nebudem propagovat bazar z ktoreho mam minimalne zisky, a ak by zastresili predaj a dopravu v ramci celeho sveta tak by mi ani tak nevadilo ak by drzali peniaze kym balik nedorazi ku kupujecmu a ja ako kupujuci by som to privital tiez nakolko viem ze mozem objednavat aj od menej overenych ludi co maju napriklad nejake kocky za lepsiu cenu ale nemaju vela feedbacku
93
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Bricking Bavaria 2023 (3.-5. November 2023)
« Posledný príspevok od Jammo 07. November 2023, 10:48:47 »
super prezentácia Tatralugu  (y)
94
« Posledný príspevok od jayor 07. November 2023, 00:45:29 »
krasa, ta Hashima je super aj ked to je len mesia cast. Financie ma tento rok nepustili ale dufam ze nabuduci rok to uz zmaknem s tebou :D
95
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Festival hier, hračiek a zábavy - Trnava 2024
« Posledný príspevok od walrus 07. November 2023, 00:21:04 »
Pravdepodobne by som mohol zobrat Western.
96
« Posledný príspevok od Inst 06. November 2023, 23:53:02 »
Zopár MOCov, čo vyhrali najviac ocenení:
Fairytales/Rozprávky - v kategórii samostatných staviteľov (1. Miesto)
ila_rendered

Odysea/Odyssey - v kategórii kolaborácia - 31 staviteľov z Rogue Bricks (1. Miesto)
ila_rendered

New Haschima - v kategórii kolaborácia - 20 nezávislých staviteľov (keď ju predstavili prvýkrát, zúčastnilo sa viac než 80) (2. Miesto)
ila_rendered

Všetky tri mali naozaj veľa detailov, ktoré sa oplatí pozrieť v oficiálnych galériách. Ale bolo tam naozaj niečo pre každého: Mesto, farmy, technic a netechnic autá, castle, pirates, sci-fi, fantasy, mozajky, filmové, gigantický GBC, atď atď.

A čo som si odtiaľ doniesol? Super zážiky, nových kamarátov, vedomosti z prezentácii ale hlavne lego:
To napravo som si kúpil (všade sa dalo super zjednávať, ako napríklad ten Shuttle 75362 za 57 na 50) a všetko napravo som buď dostal, alebo vyhral.
ila_rendered

Ale najcennejší je pre mňa token of appreciation od Simona Liu (hlavný človek New Hashima kolaborácie), ktorý docestoval z Kanady, aby sa zúčastnil. V severnej Amerike je pekná tradícia, kde si vyrobíte viackrát vlastný malý model a necháte ho u MOCov, ktoré sa vám na výstave najviac páčia. Tak mám prvý (a to som bol trikrát v USA na BrickCon  ;D)
ila_rendered
97
« Posledný príspevok od Inst 06. November 2023, 23:46:21 »
Čaute,

včera som sa vrátil z Bricking Bavaria vo Friedrichshafen, ktorá bola súčasťou Faszinazion Modellbau. Bolo, ako vždy, super.
Keď pridajú galériu, dolním ju sem. Zatiaľ pridávam len zopár fotiek.

Štvrtok 2.11. - Deň číslo 1. - Setting up
Hala je obrovská, veď aj treba aby pojala 350 výstavníkov a ich MOCs.
ila_rendered
Môj skromný display. Tentokrát som nezabudol logá.
ila_rendered

Piatok 3.11 - Deň číslo 2 - Prvý deň pre verejnosť.
Pre výstavníkov je v osobitných priestoroch počas troch dní pre verejnosť pripravené občerstvenie, miesto na stretávanie, prezentácie a hry.
Spolu s kamarátmi zo Slovinska (Andraž a Vesna) sme sa zúčastnili v piatok hry voľného stavania pre trojice. Téma bola "Sviatky".
Andraž mal dobrý nápad na tému - Fašiangy/Karneval/Halloween.
ila_renderedila_rendered

Vyhrali sme  ^-^ Yeees
ila_rendered

V sobotu sa hrala hra 101 kociek, kde si musí každý hráč priniesť vlastných 101 kociek a z tých vždy za 3 minúty postaviť modelík na danú výzvu/tému. (tento rok: kvet, zviera, kostol, šaty, nábytok, a vo finále: Mecha (robot), klenot, Vesmírna loď) - dostal som sa do finále a vypadol som na Mecha, ktorý bol podľa mňa lepší, než môjho súpera ;D No nič.

V nedeľu sa hral bag-speed build = vysypete obsah setu do sáčku a staviate tam.
98
« Posledný príspevok od Praetor 06. November 2023, 20:45:24 »
Ja si hlavne myslím, že z toho ako funguje ich VIP systém sa dá súdiť, že to bude ešte zaujímavejšie a to čo vymyslí nejaké ich oddelenie ako prevenciu prekvapí aj ich nielen užívateľov...  ::)
99
« Posledný príspevok od mesje 06. November 2023, 19:41:44 »
cakam aj dalsie "vylepsenia", ako napr platba cez nich (na zamedzenie podvodnych predajcov, a budu nejaky cas drzat prachy, kym ich pustia predajcovi), komunikacia len cez nich (nebude vidno mail, tj menej priamych kseftov), bude treba X potvrdeni o identite, atd...
ak teda to cele rozbehaju, lebo uz 3 dni su mrtvi...
a od prevzatia bricklinku marne cakam aspon taku jednoduchu vec, ze by tu siet aj nejako spropagovali cez svoje kanaly...
100
« Posledný príspevok od Frco 06. November 2023, 11:17:06 »
Čo si. V duchu korporátnych tradícii zdvihnú predajné poplatky o 1% a vysvetlia to, že musia najať viac ľudí a investovať do lepšieho zabezpečenia, aby sa takáto situácia už neopakovala  :D
Samozrejme pridajú ďalšie moderné obľúbené kecy ako "thank you for your countinueous support", "future is now", blablabla  :D
Strany: 1 ... 8 9 [10]