Najnovšie príspevky

Strany: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Obchody / Re: LEGO Shop@Home (shop.LEGO.com)
« Posledný príspevok od j.dodo 24. November 2023, 11:18:44 »
Presne...mailov o tom ako to vypukne chodilo neurekom a to co som dnes videl je uplne brutalne.. nielenze sety co nikto nechce, ale polovica z ponuky su plysaci. .v zivote by mi nenapadlo si kupit lego plysaka... to kto vymyslel ist do tohto? Ved lego znamena  pre ludi plastove kocky...ani plysak, ani drevene ci kovove prvky .. a tio daju do black fiday? . Ved to nikto nekupi ani v zlave...nehovoriac o tom, ze ked chces darcek musis kupit za 250e preco napr ten taxik nemohli dat ku kazdemu nakupu? Kolko ludi ma zaujem o marvel vezu? Len uzky okruh...proste sklamanie...a to som si chcel vybrat vsetky body na zlavu, co tam mam za tie roky nasetrene, lebo az na zopar setov, ktore sa daju kupit iba u nich tam nema vyznam kupovat
12
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Svět kostek Olomouc 2023
« Posledný príspevok od kamil 24. November 2023, 09:07:27 »
Podla videi a fotiek to bola pekne prezentacia vystavovatelov a fan klubov (y)
Nadherne MOCi tam bolo vidiet a ta vzducholod - klobuk dolu.
13
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Výstava TatraLUG Trnava 2024
« Posledný príspevok od kamil 24. November 2023, 09:03:44 »
V Marianskej sale bolo celkom dost miesta.
Preto po konzultaciach s Mikelom a Jagom vyzyvam stavitelov, aby sa pridali k stavbe a vystave dalsich MicroCITY modulov a pomohli tak vytvorit mestecko. Doteraz sme to mali vystavene iba raz, tusim v Novej bani. Takze by to bolo nieco nove pre ludi z tejto lokality Slovenska.

Zaujemcov prosim aby sa nahlasovali v tomto vlakne a uviedli aj pocet baseplate, ktore zaplnia ich moduly.

V konzultaciach na temu MC mozeme pokracovat vo vlakne pre MicroCITY: http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=1821.0
14
« Posledný príspevok od mesje 24. November 2023, 08:43:55 »
Europske stranky lega zabudli zapnut akcie na black friday? Vsade su bannery aky vypredaj maju, len akosi ho neregistrujem  ;D . V US shope to uz je ina kava, tam zlavy vyskakuju od vsadial:

TLG prerazila dalsie dno... dali do zlavy len totalne blbosti a leziaky, drevene a plysove hovadiny... aspon keby boli ticho a neprovokovali kecami o "najvacsom vypredaji"... hlavne ked si vie clovek naklikat, co vsetko maju v USA, ale aj v takej australii...
chvalabohu za alzu, inak by sme v tychto koncinach boli hotovi...
15
« Posledný príspevok od swalko 24. November 2023, 06:43:25 »
Europske stranky lega zabudli zapnut akcie na black friday? Vsade su bannery aky vypredaj maju, len akosi ho neregistrujem  ;D . V US shope to uz je ina kava, tam zlavy vyskakuju od vsadial:

ila_rendered
16
« Posledný príspevok od Praetor 23. November 2023, 19:52:24 »
Pirátska vzducholoď...
17
Všeobecná diskusia / Re: LEGO vlaky
« Posledný príspevok od papluh 23. November 2023, 17:55:02 »
Tak teraz som to pozrel a vyzerá, že PUp train motor nemá ani ten odpor (ten má len "hlúpy" M-motor) a ID piny sú prepojené napriamo s napájaním a zemou.
https://www.philohome.com/wedo2reverse/connect.htm
O to jednoduchšie si to nakáblovať doma  >:D  ani pájku netreba, previazať káble, spojiť napr dutinkou obyčajnými klieštami a zaizolovať (na LEGO postačí)
18
« Posledný príspevok od Chairudo 23. November 2023, 17:41:31 »
Ahoj pánové,

jsem moc rád že jste se akce zúčastnili, proto to dělám abychom se mohli potkávat, ukazovat co umíme společně vytvořit a hlavně si to užít.

Informace k návtěvnosti a profi fotky budou příští týden, určitě to bylo trochu slabší jak loni kdy bylo 22.000 návštěvníků, ale pořád veliký úspěch a hlavně větší pohoda pro vystavovatele.

tady je jedno video od youtubera Afol Rades a další budou na jeho kanálu následovat https://www.youtube.com/watch?v=F9myPVPtMGE

Jinak opravím že v hlasování mezi Afoly vyhrálo první místo Vzducholoď od (HD) Horcik Designs - fotky snad budou v budoucí galerii, já jsem jako obvykle pobíhal kolem a dohlížel ať je vše v pohodě a focení vůbec nemyslel :)

Ještě jednou díky že jste přijeli a příští rok se snad sejdeme v ještě větším počtu  :D
Tomáš
19
Všeobecná diskusia / Re: LEGO vlaky
« Posledný príspevok od Jammo 23. November 2023, 15:11:52 »
veď práve preto, že nový motor je pomerne lacný.
ale rezistory a pod. sú už na mňa veľa  :D
20
Prebiehajúce a plánované výstavy / Re: Výklad pre Alltoys BA - zimná verzia 2023
« Posledný príspevok od papluh 23. November 2023, 13:23:46 »
Ešte pridám aj legendu s konkrétnymi scénkami z filmov a rozprávok (ale kopec drobností tam zostáva skrytých  ;) )

Strany: 1 [2] 3 4 ... 10